Frankrijk, Paris
...self-services, hotelbuffetten of traditionele horeca met hoge vraag naar sap. Zaken die meer dan 30 sappen per dag aanbieden. Afmetingen (LxBxH) (mm): 470x620x785 Fruit per minuut: 20-25 fruit/min Capaciteit van de voederinrichting: 12 kg fruit Diameter fruit: tot 80 mm Verbruik: 460 w Spanning: 230-110 v / 50-60 Hz Veiligheid: Automatische stop sensoren Nettogewicht: 56 kg Afmetingen: 47 L x 62 B x 78,5 H cm...
Portfolio (54)
Frankrijk, Pleucadeuc
CAP Solutions Culinaires is gespecialiseerd in de productie van sauzen, marinades, bereide sappen, samengestelde boter en barde voor de voedingsindustrie en de horeca in Frankrijk en daarbuiten. Innovatie, smaak en partnerschap kenmerken CAP Solutions Culinaires. Als experts in culinaire oplossingen en coating- en decorproducten ontwikkelen we op maat gemaakte recepten met steeds meer smaken, om...
Portfolio (9)
Frankrijk, Soreze
... charcuterie, sappen, wijnen en ciders, gedroogd fruit, coulis en conserven, jam, boter, kaas, ijs en yoghurt, brood, pizza's en pasta, olie, gerookte zalm, enzovoort maken. TOM PRESS biedt tal van diensten zoals gratis levering vanaf 110€ in Frankrijk, wereldwijde levering, een niet-tarief klantendienst, een gratis papieren catalogus, 1 jaar bedenktijd en vertaalde sites die het aanbod in het Italiaans...
Portfolio (195)
Frankrijk, Épinay-Sous-Sénart
...onze partners te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun producten en merken, terwijl we distributieovereenkomsten met onze klanten opstellen. – Deze producten dynamiseren in de verkooppunten, zodat een groter aantal mensen hun smaakzintuigen kan prikkelen met andere horizonten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Frankrijk, Orleans
... polysacchariden, naast zijn heerlijke fruitige en zure smaak. Het helpt je om je vermoeidheid te verminderen, heeft een positieve invloed op je bloeddruk en is ook een uitstekende antioxidant. 3LS is een drank die je goed doet! We hebben ook gekozen om een delicate noot van duindoorn toe te voegen om de zure kant van de hibiscus te sublimeren en tegelijkertijd een verrassende finale te geven. De ingrediënten zijn geselecteerd om hun voordelen, zodat we je een originele en dynamiserende ervaring kunnen bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (23)
Frankrijk, Plouvien
SILL ENTREPRISES is een Bretonse groep opgericht in 1962. De primaire activiteit van ons bedrijf is de verwerking van melk: melkpoeder en zuivelproducten. In de loop der tijd hebben we onze activiteiten gediversifieerd met de productie van sappen en vruchtendranken, soepen en bouillons, roomboter en traditionele room. Meer recentelijk is ons aanbod uitgebreid met een assortiment...
Frankrijk, Maxeville
... vetten en onttrekt het een deel van de vetten die in het voedsel aanwezig zijn. Dit proces vermindert sterk het verlies van water en sappen in het voedsel, is onmiddellijk en snel, genereert geen geur of vette rook, en geeft het voedsel een aroma dat eerder in de alcohol is geïntroduceerd. Voorbeelden van een "showkook"-ervaring: het koken van een ei in de zaal, warme soufflé in de zaal, spectaculaire karamelisatie, flambé in de zaal, maar ook andere "verrassings"-kookmethoden voor vlees, vis, schaaldieren, schelpdieren, fruit...
Frankrijk, SAINT PAUL EN JAREZ
...Ambachtelijke productie en commercialisering van verse fruitsappen. Door de jaren heen is het assortiment fruitsappen van Jean-Louis Bissardon uitgebreid met "traditionele" sappen: sinaasappel, appel, druif, tomaat; vakkundig samengestelde sappen: appel-kweepeer, appel-zwarte bessen, maar ook meer verrassende smaken: mirabelle, perzik van de wijnstok, kers. Huidige verpakking, fruitsappen verpakt...
Populaire landen voor deze zoekterm