• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • kaas

Resultaten voor

Kaas

FrankrijkClermont-Ferrand en AuvergneFabrikant/producent
  1. LE PALAIS DES SAVEURS

    Frankrijk

    Het bedrijf LE PALAIS DES SAVEURS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaas groothandel, kazen uit koeiemelk, geitenkazen, en schapenkaas. Het is gevestigd in Aurillac, Frankrijk.

  2. GIE CHATAIGNERAIE

    Frankrijk

    Het bedrijf GIE CHATAIGNERAIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren kazen uit koeiemelk. Het is gevestigd in Maurs, Frankrijk.

  3. FROMAGES BACH

    Frankrijk

    Het bedrijf FROMAGES BACH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren boerenkazen. Het is gevestigd in Broût-Vernet, Frankrijk.

  4. COOPERATIVE AGRICOLE LAITIERE DE SAINT BONNET DE SALERS

    Frankrijk

    Het bedrijf COOPERATIVE AGRICOLE LAITIERE DE SAINT BONNET DE SALERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren kazen uit koeiemelk. Het is gevestigd in Saint Bonnet De Salers, Frankrijk.

  5. SOCIETE FROMAGERE DE TAUVES

    Frankrijk

    Het bedrijf SOCIETE FROMAGERE DE TAUVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is gevestigd in Tauves, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. SCA LAITIERE DE LA PLANEZE

    Frankrijk

  2. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).