...De chocolade moelleux is een bijzondere recept voor chocoladecake. Het moet niet verward worden met de chocoladefondant, die meer ei en minder bloem bevat. Door zijn samenstelling is een chocolade moelleux een beetje droog als hij te lang gebakken wordt. Iedereen kent de chocolade moelleux, deze cake met een smeltende kern die de smaakpapillen van chocoladeliefhebbers verwent. Maar weet je wat de...
Les folies de Nicole is een bedrijf dat in 2022 is opgericht met een brandende passie voor geurige kaarsen. Wat Les folies de Nicole zo speciaal maakt, is hun toewijding aan de natuur en de kwaliteit van hun producten. Al hun kaarsen en waxmelts zijn gemaakt van sojawas, een duurzame en milieuvriendelijke plantaardige stof. De gebruikte geuren komen uit Grasse, de wereldhoofdstad van parfum, wat z...
Ontdek onze selectie van divine rode, witte, rosé en mousserende wijnen! Onze ambitie is om de samenwerking tussen Franse wijnproducenten en nationale en internationale kopers te vergemakkelijken. Opgericht in 2018, is DIXVINS uw B2B-winkel die online Franse wijnen en sterke dranken verkoopt aan restaurateurs, wijnwinkels en groothandels over de hele wereld. We bieden regelmatig tijdelijke en them...
...Als alternatief voor fondant kunt u deze Kneedbare Chocoladepasta - Chocolade gebruiken.
Met zijn heerlijke chocoladearoma is hij gemakkelijk te bewerken, uw creaties kunnen ook gemakkelijk zonder toevoegingen aan elkaar plakken.
Ingrediënten: Suiker, Glucosestroop, Cacaoboter, Aardappelzetmeel, cacao 22-24%, water, emulgator E422 en E415, conserveermiddel E202, aroma.
Mogelijke sporen van...
... absoluut geen THC, dus hebben ze geen psychoactieve effecten!
Hoe consumeer je de Chocolade Bloom&Cie?
Open de tablet met CBD Chocolade Bloom&Cie
Eet 1 of 2 vierkanten (of meer?)
Vergeet niet de chocolade na consumptie in de verpakking te bewaren
Bewaar je CBD Chocolade Bloom&Cie maximaal 2 maanden na opening
Onze handige tips om de CBD Chocolade Bloom&Cie in je zoete recepten te integreren:
Smelt de chocolade au bain-marie.
We raden aan de CBD Chocolade Bloom&Cie niet te koken. Inderdaad, de CBD
Smaak: Intense chocolade 71% cacao
CBD: 10mg per vierkant...
...Coque van chouxdeeg gevuld met een heerlijke warme crème op smaak gebracht met cacao en geglazuurd met een echte fondant, handmatig aangebracht
•Zonder palmolie
•Productcode: 643
•Barcode: 3660133006439
•Gewicht per eenheid: 90 g
•Eenheden per doos: 18
•Palletisatie van de dozen: 8 dozen x 18 lagen
•Stuks per pallet: 2.592
Gebruikstips:
Zodra het product uit de diepvries komt, verwijder de beschermfolie en laat het product ongeveer 3 uur en 30 minuten ontdooien op een patisserie rooster in een positieve koelruimte.
...Fondantchocolade, Mini-Cakes of Brownie, een selectie van recepten, in een individuele vorm om de consumptiemomenten te vermenigvuldigen, zowel in een dessert op het bord, een plezierige snack of een snacking aanbod.
Het professionalisme en de knowhow van Michel Kremer worden vandaag de dag erkend door alle kanalen die patisserie verhandelen en door professionals in de voedingssector:
· De Bakkers-Patisserieën
· De Horeca
· De Catering
· De Retail
Michel Kremer is overal aanwezig waar het woord gastronomie betekenis heeft.
...Bedank de juffen van uw kleintjes met een klein geurend cadeaupakket.
Cadeaupakket 1:
- Een kaars van kinderlijke zachtheid
- Een stofzuigerpoeder Lotusbloem (100g)
- Een geurige fondant teddybeer (vanille of rabarber-aardbei)
Cadeaupakket 2:
- Een zakje 'Laat me smelten' vanille of rabarber-aardbei
- Een Chocolade Gourmand kaars.
- Een Aloe Vera hangdecoratie
Gelieve in de opmerkingen de gewenste geuren aan te geven.
Het is mogelijk om dezelfde cadeaupakketten te maken voor ATSEM, Nanny, Meester soja kaars met geur uit Grasse, ambachtelijke productie.
...Donkere fondantchocolade mengt zich heerlijk met de geuren van crêpes dentelles en de delicatesse van bladerdeeg. Geef je over aan deze nieuwe krokante delicatesse!
INGREDIËNTEN : 0
KAN SPOREN BEVATTEN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18°C.
... Canelous aan (een variant van canelés met chocolade), chocolade en guinettes (kleine kersen omhuld met een fondant op smaak gebracht met armagnac en chocolade). LE BOUCHON DE BORDEAUX verkoopt zijn producten in Frankrijk en internationaal.