...Onze voedingsaroma's worden aangeboden in verschillende vormen: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Wingles
...Chocolade- en gekarameliseerde amandelrochels, met een smeltende kern van biologische amandel-hazelnootpraliné. Afmetingen - L 11 x B 6 x H 5,8 cm Aantal per doos: 4 Minimale hoeveelheid per bestelling: 4 Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos SKU: RO-N-230 Land van fabricage: Frankrijk Pre-order: Ja Best-seller: Nee Personalisatie: Ja...
Portfolio (43)
...Chocolatiers, bloemisten: Breng wat vrolijkheid op uw stand door een klein zakje chocolade of een mooie bloem op te hangen! Sandy, groothandel in pluche, presenteert deze kleurrijke paashaas van vilt die zowel jong als oud verrukt.
Portfolio (1014)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, waarbij we altijd de ambachtelijke traditie met geduld en respect in acht nemen. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het...
Portfolio (184)
Frankrijk, Malataverne
...De chocolade moelleux is een bijzondere recept voor chocoladecake. Het moet niet verward worden met de chocoladefondant, die meer ei en minder bloem bevat. Door zijn samenstelling is een chocolade moelleux een beetje droog als hij te lang gebakken wordt. Iedereen kent de chocolade moelleux, deze cake met een smeltende kern die de smaakpapillen van chocoladeliefhebbers verwent. Maar weet je wat de...
Portfolio (188)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: bloem van Franse oorsprong, witte chocolade 33% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: lecithine van koolzaad), 12,24% vijgen, basterdsuiker, poedersuiker, boter, ei, sinaasappelschil, amandel, bakpoeder. Voedingswaarden per 100g: Energie 1797Kj, 429Kcal, vetten 20g, waarvan verzadigde vetzuren 12g, koolhydraten 57g, waarvan suiker 39g, eiwitten 5,2g, zout 0,06g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Saint Paul De Baïse
... snoep of raspen over fruit, een dessert, ontbijtgranen, gebak of zoete hartige gerechten! Heerlijke tip: het is een genot met chocolade! Gebruik: Kauw direct op de bloemen of snijd ze fijn zoals peterselie over je hartige of zoete gerechten, smoothies, cappuccino's... Dosering: Begin met 1/4 bloem, voel de effecten en pas de dosering aan op basis van je ervaring.
Portfolio (8)
Frankrijk, Talant
... u tijd in vergelijking met het handmatig maken van bloemen, voor het decoreren van meerlagige taarten, bruidstaarten, chocolade... Referentie: BRWMO Op voorraad: 24 Producten Afmetingen: Ø 30mm - 3 stuks...
Portfolio (192)
Frankrijk, Cosnes Et Romain
...Lenoir stelt zijn expertise ter beschikking van transformatoren en producenten van voedingsmiddelen. Of het nu gaat om het gebruik van magnetisme om ferro-magnetische onzuiverheden, fijn of grof, te verwijderen of te detecteren, wij hebben een oplossing binnen ons assortiment. Wij behandelen vloeistoffen, pasta's en vaste stoffen zoals suiker, bloem, mosterd, chocolade, dranken, zetmeel, soda en...
Portfolio (46)
Frankrijk, Montauroux
...Maak de vorm die je wilt in 3D. Bestaande vormen: pavlova, hart, boom, ruit, pompoen, bloem, snor, ... Smaken: natuur, citroen, framboos, chocolade. Andere smaken op aanvraag beschikbaar.
Portfolio (43)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten pure chocolade, melkchocolade (cacaomassa, cacaoboter, volle melk, suiker, emulgator sojalecithine, natuurlijk vanille-aroma), smarties, bloem, bruine suiker, bakpoeder, zout. Gewicht 650g Referentie: COOKI...
Portfolio (97)
Frankrijk, Bordeaux
...De groene anthurium is een zeer mooie, exotische bloem die erg resistent is. De anthurium wordt vaak gebruikt in bloemstukken of als tafelcentra, maar is ook erg mooi, alleen, in een soliflore voor een modern en grafisch resultaat. De bloemen van de anthurium zijn herkenbaar aan hun grote hartvormige schutbladeren en rechte spadices. Deze bloem is verkrijgbaar in wit, chocolade, roze, rood en groen. Ideeën voor combinaties De anthurium past heel goed bij de aspidistra, de bladeren van anthuriums, rozen... Stengel hoogte: van 50 tot 70 cm...
Portfolio (172)
Frankrijk, La Fouillade
... eenvoudig mogelijk zijn: cookies, ontbijtkoekjes met granen, zaadkoekjes, koekjes gevuld met fruit, karamel of chocolade, koekjes bedekt of omhuld met chocolade, dieetkoekjes, hartige aperitiefkoekjes, koekjes voor kinderen, beschuiten, geroosterd brood,... De meeste producten zijn veganistisch en 100% van de producten zijn vrij van palmolie en kleurstoffen. De chocolade en suiker zijn afkomstig uit eerlijke handel. We kunnen onze producten verpakken, in bulk of per eenheid aanbieden, afhankelijk van de behoeften van onze klanten.
Portfolio (8)
... worden met de grootste zorg geselecteerd om een optimale kwaliteit te garanderen. Wij bieden een gevarieerd assortiment 100% natuurlijke, handgemaakte koekjes aan: - anijsnavetten - oranjebloesemnavetten - sinaasappelkoekjes - citroen-maanzaad zandkoekjes - rozijnenkoekjes - vijgenkoekjes - chocoladechip cookies - witte chocolade, amandelen en abrikozen cookies Vandaag de dag wil MAISON CRAQUELIN zijn distributienetwerk in Frankrijk en Europa uitbreiden. Als u geïnteresseerd bent om wederverkoper te worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Portfolio (12)
Frankrijk, 95870 Bezons
... hele wereld aangetrokken door de populaire 'punitions'-sablés, die je misschien al hebt gezien, zelfs als je de naam niet kent. Ze worden op dezelfde manier gemaakt als vroeger, met alleen de fijnste bloem, boter, eieren en suiker. De naam van de sablé, 'punitions', komt van de grootmoeder van de familie Poilane, die gewend was haar kinderen te zeggen: 'Ik ga jullie straffen!' De naam 'punitions' komt van de grootmoeder van Poilane die koekjes aan de kinderen gaf zonder hen te waarschuwen. Dit is het verhaal van de sablé. Je zult begrijpen waarom je zoveel beroemdheden ziet.
Populaire landen voor deze zoekterm