Frankrijk, Bellême
...Donkere chocolade tablet met 70% cacao, bestrooid met subtiel geroosterde hazelnoten, pistachenoten en amandelen. Daarnaast bevat het rozijnen en gekonfijte sinaasappelschillen. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen. Netto gewicht (G):150...
Portfolio (29)
Frankrijk, Montelimar
...Zakje met papillotes van zachte nougat uit Montélimar. Onze witte nougat is een smakelijke mix van Provençaalse honing, amandelen en pistachenoten. Traditionele nougat gemaakt volgens de kookmethode in een ketel. Referentie: 103231 GEWICHT (in KG): 0.150 Verpakking: 18 BTW: 20,0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Pecannoten - Oorsprong Verenigde Staten Ingrediënten: 100% pecannoten Netto gewicht: zak van 200g Voedingswaarden (per 100g): Energiewaarde 703 kcal oftewel 2898 kJ; Vetten: 72 waarvan verzadigde vetzuren: 8.2; Koolhydraten: 4.4 waarvan suikers: 3.3; Eiwitten: 9.3; Eiwitten: 9.3; Natrium: 3 mg; Verklaringsplichtige allergenen: pecannoten Mogelijke kruisbesmettingen met: melk, andere noten (walnoten, amandelen, pistachenoten, macadamianoten, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, pijnboompitten) Referentie: PECANNOTEN...
Portfolio (85)
Frankrijk, Englos
Onze onderneming Le Turrón d’Arnould is gespecialiseerd in ambachtelijke chocolade en gourmetproducten voor gastronomische restaurants en luxe hotels. We selecteren de beste ingrediënten (Marcona-amandelen, hazelnoten uit Piemonte…) om u chocolade van hoge kwaliteit aan te bieden. Onze chocolade is beschikbaar in bulk (dozen van 5 kg) en ook in een gepersonaliseerde verpakking (zakken, dozen…) voo...
Portfolio (15)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: suiker, room, witte chocolade van niet-EU oorsprong (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van koolzaad), glucose, trimoline, pure chocolade 66% van niet-EU oorsprong (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), boter, amandelpasta, praliné, frambozenstukjes, gekonfijte sinaasappelschillen, cashewnoten, nougat (suiker, amandelen, honing, water, glucose, pistachenoten, hazelnoten, eiwit, poedersuiker), aardbeienfruitpasta (suiker, aardbeienpuree, glucose, trimoline, gele pectine, citroenzuur, water), koffie.
Portfolio (109)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: melk couverture chocolade 35% cacao (cacaoboter, suiker, cacaobonen, sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), gedroogd fruit (hazelnoten, cranberries, pistachenoten). Referentie: TABLTMEND...
Portfolio (97)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten witte chocolade (minimaal 28% cacao). ingrediënten suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, pistachenoten 4%, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma. kan sporen van noten bevatten. Witte chocolade is een ivoorkleurige snoepgoed gemaakt van cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere chocolades.
Portfolio (188)
Frankrijk, Nice
...dus hebben ze geen psychoactieve effecten! Hoe consumeer je de Chocolade Bloom&Cie? Open de CBD Chocolade tablet van Bloom&Cie Eet 1 of 2 vierkantjes (of meer?) Vergeet niet de chocolade na consumptie in de verpakking te bewaren Bewaar je CBD Chocolade van Bloom&Cie maximaal 2 maanden na opening Ingrediënten Donkere chocolade (Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*), amandelen, hazelnoten, pecannoten, pistachenoten, cranberries, gedroogde vijgen, MCT kokosolie, CBD (cannabidiol-extract van hennep), terpenen en veel liefde! Smaak: Intense chocolade 71% cacao CBD: 10mg per vierkantje...
Portfolio (9)
Frankrijk, TERRASSON
...pistachenoten, cashewnoten, cacao, koffie, granen, lyofiliseerde vruchten, koekjes… Enkele voorbeelden van verwerkte producten: natuurlijke gedroogde noten, gehakte gedroogde noten, geroosterde gedroogde noten, gepasteuriseerde gedroogde noten, geoxideerde gedroogde noten, ontvelde/witte gedroogde noten, gekarameliseerde gedroogde noten, met suiker bedekte gedroogde noten, met chocolade bedekte gedroogde noten, mengsels van gedroogde noten, puree van gedroogde noten, stukjes gedroogde noten / agglomeraten van verschillende groottes, coatings van lyofiliseerde vruchten of gedroogde vruchten.
Frankrijk, Paris
Onze familie-chocolaterie, opgericht in 1910, is gespecialiseerd in de productie van kwaliteitschocolade. Onze producten zijn ook bekend om hun natuurlijke samenstelling. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit praliné en hazelnoten uit Piemonte, pistachenoten uit Sicilië en gekonfijte sinaasappelschillen uit Spanje. Onze recepten bevatten namelijk geen additieven, conserveermiddelen of enige...
Populaire landen voor deze zoekterm