... vruchten geopend om hun witte bonen te extraheren. Ze krijgen een bruine kleur en ontwikkelen hun typische aroma na fermentatie, gevolgd door reiniging en drogen.
Ref: CACAAB1
Productfamilie: CACAO
Type extract: Absolue
INCI-code: 100% THEOBROMA CACAO EXTRACT
Land van productie: FRANKRIJK
Plantdeel: Bonen
Gebruikscategorie voor particulieren: Aroma
Botanische naam: Theobroma cacao L.
Samenstelling: 100% puur en natuurlijk.
... capaciteit van 10 liter is hij perfect voor drukke buffetten, restaurants, evenementen of cafés. De zachte bain-marie verwarming zorgt ervoor dat voedsel wordt verwarmd zonder te verbranden of uit te drogen, waardoor smaken en texturen behouden blijven voor gebruiksgemak.
Capaciteit ::10 L
Afmetingen : :375(H) x 330(Ø) mm
Materiaal ::Geverfd staal
Vermogen ::230V, 450W, 1.9A
Temperatuurbereik ::35°C tot 95°C
Spanning ::220-240V
Maximale temperatuur : :98°C...
...Zeezout wordt geoogst op de bodem van de zoutpannen in de periode van juni tot september. Tijdens de oogst krijgt dit zout een grijze kleur door de klei waaruit de zoutpannen zijn gemaakt, die het op natuurlijke wijze kleurt. Het grijze zout slaat alle sporenelementen op, zoals calcium, kalium, magnesium, koper, ijzer, zink, en de mineralen die in de bodem aanwezig zijn, en behoudt ook jodium. Grijs zout wordt voornamelijk gebruikt voor het koken van voedsel (groene bonen, aardappelen, vis en vlees in zoutkorst...). Verpakking 'Ruw van de oogst'.
GEWICHT: 1 kg...