• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bewerkte levensmiddelen

Resultaten voor

Bewerkte levensmiddelen - Frankrijk

Frankrijk
  1. CORNILLE SAS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds 2001, vergaart CORNILLÉ, expert in de verwerking van runder bijproducten, elk jaar 120.000 ton grondstoffen in West-Frankrijk bij zijn partners, slachthuizen en vleesverwerkers van de groepen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) en BIGARD. Deze bijproducten worden verwerkt tot vetten, gedeshydrateerde eiwitten en van botten afkomstige mineralen. CORNILLÉ heeft ervoor gekozen de rangorde van gebruik te handhaven door voorrang te geven aan de meest relevante gebruiken en de gebruiken met de meeste sociale meerwaarde zoals de voeding voor menselijk gebruik, voeding voor boerderijdieren, voeding voor huisdieren, oleochemie, biobrandstoffen en meststoffen. CORNILLÉ zet zich met zijn partners in om de zijn ecologische voetafdruk te beperken en bij te dragen aan een circulaire economie gebaseerd op het gebruik van hernieuwbare en duurzame bronnen: • gebruik van hernieuwbare bronnen vergaard in Frankrijk + hergebruik van 100 % biobased producten. • productie van biobased eiwitten en vetten met een lagere ecologische voetafdruk dan de geïmporteerde eiwitten en oliën (soja, palmolie). • het optimaliseren van ons energie- en waterverbruik en een permanente verlaging van onze ecologische voetafdruk. Bijv.: koolstofvrije dampen verkregen via de energieterugwinning uit ons afval. • Voor 70 % van onze thermische behoeften, ter vervanging van fossiele brandstof, gebruik van koolstofvrije damp geproduceerd door de SAVE.

  2. BCKE KASHRUT

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het in 1990 opgerichte BCKE (Europees Bureau voor Koosjer-certificering) is een certificeringsorganisme die het 'koosjer label' toekent. Dit is een keurmerk voor de productie van koosjer producten. Wij presenteren hieronder de criteria van deze certificering, de voordelen en het belang ervan voor uw bedrijf. Deze certificering betreft zowel alle industriële levensmiddelen als alle landbouwproducten, het kan het volgende certificeren: - een specifiek product; - een productie, fabricage of verwerkingsmethode. De voordelen van de "koosjer label' certificering: merkbekendheid; een betere productkwaliteit; een ontwikkeling op de nationale en internationale markt; zich onderscheiden van zijn concurrenten; het belang van de 'koosjer label' certificering; het vertrouwen van de consument winnen daar het product vanaf de eerste productiestap tot de verpakking gecontroleerd wordt door de effectieve aanwezigheid van een rabbijnse toezichthouder. Het logo van de 'koosjer label' certificering op een product garandeert de kwaliteit en het naleven van de productieregels. De controles worden uitgevoerd door onafhankelijke, onpartijdige, efficiënte en bekwame privé-instituten erkend door de bekwame rabbijnse autoriteiten. Deze onafhankelijke keurmerken springen in op een sterk toenemende vraag van de consument. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!