CAS-Nr.: 532-32-1
EC-Nr.: 208-534-8
Uiterlijk: witte, kristallijne korrel
Toepassing:
Antimicrobieel conserveermiddel voor voedsel en dranken (in co...
Een grote wijn met een grote toekomst. Druif van de variëteit tempranillo, afkomstig van onze wijngaard "Los Majuelos" gelegen in Sajazarra.
Variëtei...
AOVE Neshamá Arbequina (KOSHER). Capaciteit 500 m.l.
Oogst 1e week van november Eerste persing, KOUDE EXTRACTIE
Ik ben kunst, gezondheid, duurzaamheid...
Laten we teruggaan naar de basis en genieten van de authentieke en originele smaak van het Indiase brood "papadams"! Licht gekruid met zout, komijn en...
Halffabrikaat voor de bereiding van zoete en hartige gebakken producten met haver, een smakelijke aanvulling op een evenwichtig dieet.
Formaat: 25 kg...
Onze knapperige cracklings verdienen hun naam - vers en krokant.
Ze worden zorgvuldig gesmolten uit het beste rugvet. Puur en natuurlijk.
Recepten:
...
Roestvrij staal met service
Aan het begin staat de coil. Als eerste bewerkingsstap vindt meestal het lengtesplitsen van roestvrij staal koudband plaa...
Waterstraalsnijden biedt veel voordelen ten opzichte van andere snijtechnologieën. Tot de belangrijkste voordelen van de methode behoren de mogelijkhe...
Selectie van vleeswaren en kazen uit de Italiaanse traditie. 30 maanden oude rauwe ham, lendenfilet, knoflooksalami en pecorino met zwarte truffel, ol...
Il Salamino is een van de populairste vleeswaren in Italië. Wij hebben een Calabrese versie willen creëren, die zich onderscheidt door de helderrode k...
De worst is een van de populairste vleeswaren in Italië, vooral in Calabrië, waar het zich onderscheidt door de felrode kleur en de pittigheid. Het wo...