Frankrijk, Schlierbach
Het verhaal van Maison CYOR Natuurlijke kaarsen, geurige ambiance, geurige boeketten, geurconcentraten, elektrische diffusers en gepersonaliseerde kaarsen voor professionals, Maison CYOR is geboren in het hart van de Elzas, gelegen aan de rand van de kleine Camargue Alsacienne, een icoon van een uitzonderlijke natuur. De maker Anthony en zijn zus Marine zijn gepassioneerd door creativiteit en ge...
Portfolio (122)
Frankrijk, Charmes
Les Fées Mères is een bedrijf dat ambachtelijke geurige kaarsen vervaardigt! We zijn er trots op u kwaliteitskaarsen aan te bieden, met de hand gemaakt in Frankrijk van lokale plantaardige was. Ons bedrijf is gespecialiseerd in geurige kaarsen, met unieke geuren en ontwerpen die uw zintuigen prikkelen en een warme sfeer creëren in elke ruimte. We hebben een professionele klantenkring aan wie we o...
Portfolio (20)
Frankrijk, Arengosse
... te bereiden, deze heerlijke drank zal de smaakpapillen van uw juf verwennen en haar een vleugje zoetheid brengen tijdens de vakantie. Mogelijkheid om te kiezen uit de recepten: aardbeien milkshake, karamel milkshake, bananen milkshake, frambozen milkshake. - Glas met Rietje "Zomer" : Combineer de bereiding voor milkshake met een glas met rietje "Zomer", een trendy en zomers accessoire dat elke slok een vleugje frisheid zal geven. Referentie: COFFMAIT...
Portfolio (200)
Frankrijk, Sarcelles
Les folies de Nicole is een bedrijf dat in 2022 is opgericht met een brandende passie voor geurige kaarsen. Wat Les folies de Nicole zo speciaal maakt, is hun toewijding aan de natuur en de kwaliteit van hun producten. Al hun kaarsen en waxmelts zijn gemaakt van sojawas, een duurzame en milieuvriendelijke plantaardige stof. De gebruikte geuren komen uit Grasse, de wereldhoofdstad van parfum, wat z...
Portfolio (50)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Ritonka Melkchocolade - Frambozen, Rozijnen, Amandelen met 33,6% cacaogehalte. Aromatische frambozen, sappige rozijnen en knapperige amandelen, alles in de beste melkchocolade, die door zijn kleur en de uitgebalanceerde smaak van cacaobonen, melk en karamel uniek is. De voedingswaarde-informatie kan onderhevig zijn aan schommelingen door grondstoffen en productie. Kan sporen van melk en noten bevatten. Droog en beschermd tegen licht bewaren, bij voorkeur bij een temperatuur van 12-20 °C. 95g: Chocoladereep...
Portfolio (26)
Frankrijk, Condom
... duidelijk opviel tussen de rest. De fruitige neus met tonen van rozenblaadjes onthult de zoetheid van gezouten karamel en rode bessen, vooral frambozen. In de mond is de afdronk opmerkelijk lang met een zachte smaak van leer, cacaopoeder en zwarte thee. Deze armagnac straalt verbluffende amber- en kopertinten uit, een bewijs van zijn pure veroudering in onze eeuwenoude chais: Franse eiken vaten, onaangeroerd door karamel, boisé of suiker.
Portfolio (66)
Frankrijk, Objat
...€ in een transparante doos of 20 stuks in een metalen doos 20€ (suikerdoos) Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, eiwit, cacaopoeder, geraspte kokos, natuurlijke aroma's: pistache, aardbeien, frambozen, peer, citroen, lychee, viooltje, bosbes, speculoos, gezouten karamel, notenpasta, kleurstof: biet, bèta-caroteen, chlorofyl.
Portfolio (109)
Polen, Wrocław
...Fruitgelei in chocolade 200 g Donkere chocolade met frambozen 65 g Peperkoekkoekjes Gezouten pinda's 60 g Pinda's in karamel 60 g Donkere chocolade met noten 65 g Koffie Brazil Santos 200 g Chocoladetruffels 125 g Cranberry in chocolade 125 g Chocoladegnomen 9 x 12 g Cadeauset grootte: Groot...
Portfolio (179)
Frankrijk, Peyruis
...% ambachtelijke productie Onze CHOCOLADE van pure cacaoboter is verkrijgbaar in meer dan 100 lekkernijen. De recepten en technieken blijven traditioneel. De CALISSON is de viering van de amandel uit de Provence. Zijn verfijning maakt het een van de meest gewaardeerde snoepjes van de Provence. Ontdek onze calissons, onze mini's, de traditionele, met bosbessen, met génépi... De NOUGAT vindt zijn finesse in de combinatie van de amandel uit de Provence en lavendelhoning. U heeft een ruime keuze, meer dan 70 referenties, met gekonfijte vijgen, frambozen, karamel... Een hele palette van smaken om te ontdekken!
Portfolio (51)
Servië, Zemun/belgrade
...Hoogwaardige bevroren vruchten in ons aanbod bestaan voornamelijk uit diepgevroren zwarte bessen, diepgevroren zure kersen, diepgevroren rode bessen, diepgevroren frambozen… Het fruit wordt diepgevroren bij een temperatuur van ongeveer -40°C. Fruitconcentraten Een breed scala aan fruitconcentraten van topkwaliteit, purees en fruitvariaties op basis van honing, koffie, chocolade, karamel, vanille...
Populaire landen voor deze zoekterm