Frankrijk, Boissy Saint Leger
Maître artisan chocolatier du val de marne sinds 1960. Sinds drie generaties maakt de familie Janin chocolade op traditionele wijze. Een van de laatste ambachtelijke chocolaterieën van Ile-de-France. De chocolade is gemaakt van de beste cacaobonen en met grote zorg bereid, met respect voor de traditie van weleer. Chocolats Janin is een chocoladefabriek in het 94 waar Stéphane Janin, chocolatier Îl...
Portfolio (36)
Frankrijk, Objat
...Ballotin met chocolade gevuld met een assortiment van fijne witte, donkere en melkchocolade. Het bestaat uit ganache en praliné. DDM: 4 maanden Ingrediënten: Donkere Chocolade 66%, Melkchocolade 38%, Witte Chocolade 30% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: lecithine van koolzaad), lecithine van koolzaad, bourbon vanille, gianduja, karamel, feuilletine (tarwemeel, plantaardige...
Portfolio (109)