• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • karamel met verse room

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Karamel met verse room

Fabrikant/producent
  1. DUPONT D'ISIGNY

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    DUPONT D'ISIGNY, een banketbakkerij gevestigd in Carentan-les-Marais in Normandië, stelt zijn expertise op het gebied van karamel ten dienste van professionals in de voedingsmiddelenindustrie: banketbakkers, chocolatiers, bakkers, restaurateurs, confiseurs, enz. De kwaliteit van onze producten komt voort uit onze historische knowhow als banketbakker. DUPONT D'ISIGNY PROFESSIONNEL biedt halffabricaten voor voedingsmiddelen voor professionals, industriëlen en cateraars. We produceren en verkopen karamel in verschillende vormen en recepten, en bieden Industrial Food Products (IFP) aan professionals: - Vloeibare karamel voor topping, coating of vulling, - Karamelchips voor koekjes, brood, brioches, ijs, truffels... : Klassiek recept, verse Normandische room, gezouten boter, AOP, - Thermostabiele karamelchips voor bakbestendigheid, - Karamelpoeder. We staan altijd klaar om naar onze klanten te luisteren en kunnen u helpen met uw ideeën en ontwikkelingsbehoeften.

  2. DE ZEUTEHOEVE

    België

    Reeds jarenlang zijn wij producent van ambachtelijke zuivelproducten. De melk die we hiervoor gebruiken is uitsluitend afkomstig van de koeien in ons eigen melkveebedrijf. Door het nauwgezet sturen van de voeding van onze koeien, kunnen wij een zeer constante samenstelling van onze melk garanderen en dus zeer stabiele en kwalitatieve producten aanbieden. Onze specialiteit is onze verse gepasteuriseerde room 40%, deze kent zijn gelijke niet en valt dan ook in de smaak bij iedereen die belang hecht aan smaak en kwaliteit. We vervaardigen eveneens platte kaas op authentieke wijze, wat resulteert in een zeer stevige en smaakvolle "baking-cheese". Ook onze hoeveboter wordt op traditionele wijze gemaakt in een authentieke boterkarn. Tot slot kunnen wij uiteraard ook gepasteuriseerde melk aanbieden. Onze producten kunnen door hun echtheid en puurheid een absoluut smaakverschil opleveren in uw gerechten en bereidingen. Aarzel niet om een vrijblijvend proefstaal aan te vragen.

  3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

    Italië

    Iedere dag worden er 16 vormen Parmiggiano Reggiano geproduceerd (ofwel zesduizend per jaar), gemarkeerd met het nummer 629. Wij verkopen (en exporteren) Parmiggiano Reggiano, zonder tussenpersonen. In tegenstelling tot overige gebeurtenissen binnen de branche, werd de zuivelfabriek Latteria Sociale Nuova nooit opgenomen door overige bedrijven en heeft zelfs nieuwe partners verwelkomd die bereid zijn de beste kaas uit de regio van Bibbiano te steunen.