...Aubergine in Extra Vergine Olijfolie – Een klassiek Italiaans bijgerecht. Aubergines geblancheerd in water en azijn, vervolgens in potten gedaan, met de toevoeging van aromatische kruiden en bedekt met goede Extra Vergine Olijfolie.
Stevig en zeer smaakvol.
Productlabel
In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product.
Combinaties
Veelzijdig...
...Onze aubergines, typisch Siciliaans, worden ambachtelijk verwerkt, in plakken gesneden, gekruid met geurige lokale oregano, knoflook, een snufje chili en uitsluitend in extra vierge olijfolie bewaard.
...Gegrilde aubergines 2,9 kg antipasti van gegrilde groenten regio PACA Marseille Frankrijk
Gegrilde aubergines zijn ideaal als aperitief of als bijgerecht bij een maaltijd. Ze brengen de zon terug op uw tafel.
Ingrediënten Gegrilde aubergines (55%), zonnebloemolie (37%), azijn, zout, suiker, paprika's, extra vierge olijfolie, peterselie, knoflook, peper, basilicum. Antioxidant ascorbinezuur E300...
...De geur van pas geoogste Siciliaanse tomaten verrijkt met de smaak van vers gebakken aubergines, apart bereid in een typisch Siciliaans recept dat is gemaakt ter ere van de beroemde opera van Vincenzo Bellini, La Norma.
Ideaal om een bord spaghetti mee te kruiden, af te maken met een snufje geraspte ricotta salata eroverheen.
INGREDIËNTEN:
Tomatenblokjes, extra vierge olijfolie, vers gebakken aubergines, verse basilicum, verse knoflook, zout en suiker.
Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g
VEGAN GOURMET...
...Marinadeolie Tomaat met Zeezout
Voeg dit bepaalde Mediterraanse iets toe aan uw BBQ-specialiteiten! Geweldig op vlees, vis en zeevruchten, maar ook een hoogtepunt op aubergines en courgettes of verse baguettes. Voor een verleidelijke kleur en de extra smaak van fruitige, zon-gerijpte tomaten.
Geen toegevoegde allergenen*.
Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele...
...biedt de basilicum in vlokken Florixir® een authentieke mediterrane culinaire ervaring.
Receptidee: Caprese-salade met Basilicum in Vlokken
Ingrediënten:
2 goed rijpe tomaten
1 bol mozzarella
Enkele bladeren verse basilicum
2 eetlepels extra vierge olijfolie
Zout en peper, naar smaak
Referentie: AR803817
Ean13: 3760306803817...
...krokante Gevulde chilipepers (met Tonijnroom) in Extra Vergine Olijfolie, krokante Chilipepers in Olijfolie met Ansjovis, Kappertjes en Olijven, Gelegen Gedroogde Tomaten in Olijfolie, Bitterzoete Uien, Gegrilde kleine Uien in Olijfolie, Kleine Uien met Modena balsamicoazijn I.G.P., Krokante Sardinië Artisjokken in Olijfolie, Gegrilde Aubergines in Olijfolie, Paprika's met Truffel, Mix Hor d'oeuvre in Olijfolie, Kaasroom gesmolten met truffel, Olijvenpaté met Truffel, Truffelroom.
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
... smaakafdruk kiest die hij aan zijn productlijn wil geven. De zo verpakte vaten zijn klaar om naar hun bestemming te worden verzonden. Producten zijn ook diepgevroren en in pekel bewaard. In 2017 hebben we sterk de wens gehad om ons bedrijf een extra impuls te geven door de BIOLOGISCHE CERTIFICERING te verkrijgen van “Valoritalia srl”. Het Team. Cinzia Piccolo en Sara Zanato...
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
... groothandelaars, detailhandelaren en particulieren. Wijn: constante en veeleisende werkzaamheden, net als bij de olie, tot aan botteling en verzending. Conserven: we telen in onze open tuinen onder een sterke Calabrese zon, onze groenten die op optimale rijpheid worden omgevormd tot potten met: gegrilde aubergines, gegrilde paprika's, tomatensaus, pittige sauzen, gedroogde tomaten, artisjokken, zilveruitjes, enz. We genieten van en eisen de grootste ernst, we garanderen de uitstekende kwaliteit en authenticiteit van onze producten. Probeer het en geloof het!!!!!