...kloppen, emulsificatie, hechting. Eiwitpoeder kan worden gebruikt om de kwaliteit van producten en de houdbaarheid te verbeteren.
Uiterlijk losse poeder of kwetsbaar voor massa, uniforme gele kleur, met de normale eiwitgeur, geen geur, geen onzuiverheden.
Typische toepassingen zijn ham, worst, surimi, noedels, instant noedels, snoep, saus, ijs.
Houdbaarheid 24 maanden in schaduw, droog...
... VOOR GEBRUIK:
Verspreid honing op de alveolaire plaat en de broedcellen. Snijd een rechthoek van dezelfde grootte als de cuplarve in het midden van een honingraat, in het bovenste deel dat aan de stok is bevestigd, en bevestig het met 2 schroeven in de bijbehorende gaten. Introduceer vervolgens de koningin met behulp van snoep voor koninginnen die niet in de bijenkorf zijn. Voed de bijenkorf tijdens...
Brandao is een merk dat zich richt op de vervaardiging en verkoop van snoep, gebak, chocolade en taarten op ambachtelijke wijze voor mensen die om medische of ethische redenen geen zuivel, gluten, noten, eieren, suiker of dierlijke producten kunnen consumeren. We bieden ook een grote verscheidenheid aan opties voor mensen met gecombineerde dieetbeperkingen. Bij Brandao willen we niet dat iemand...
... kaas, geitenkaas, geiten gele kaas, poeder eieren
- Specerijen van alle soorten (kruidnagel, mosterd, peper, paprika, oregano, basilicum, rozemarijn, dille)
- Snoep van alle soorten (snoep, wafels, koekjes….) en alle afgeleiden
- Dranken van alle soorten, met alcohol (bier, wijn, brandy, wodka…), zonder alcohol [water (zeer goede prijs voor het Midden-Oosten), natuurlijke sap, koolzuurhoudend...
Industrie van zoetwaren. Chocoladeproductie. Chocolade-eieren. Bij ons wordt de verwerking van chocolade met liefde en aandacht uitgevoerd, met respect voor traditie en kwaliteit, en richt zich op alle soorten chocolade, van melkchocolade tot pure chocolade, inclusief witte chocolade of hazelnoot. Gambarotta srl voert ook werkzaamheden uit voor derden: cacaopoeder, pure chocolade, gianduiotti, chocolade nougat, chocolade, chocoladeconfetti, hazelnootchocolade, smeerbare chocolade, snoep en suiker, chocolade tabletten en chocolade-eieren.
...Shockino Mix Experience - Handgemaakt in Italië
Wij zijn een ambachtelijk chocolade laboratorium in het hart van Italië, in Molise. Wij hebben de Mix & Match praline uitgevonden en maken spreads, snoep, chocolade tabletten en meer.
We zijn ons project in 2015 gestart en hebben de "Vermelding van Eer bij de ADI International Compasso d'Oro" ontvangen voor de modulaire praline, die het beste...