...Vis Saus Gourmet
Of het nu klassieke vissaus, dille saus of een verfijnde saffraansaus is, met onze Vis Saus Gourmet zit je altijd goed. Eenvoudig in gebruik.
Zonder toevoegingen die op menu's in Duitsland moeten worden vermeld (volgens § 9 "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Duitsland).
Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor vleesverwerking, HoReCa...
... gekookte pasta is de auberginecrème een culinaire inspiratie.
Ook als saladedressing een meesterwerk en zorgt voor een fluweelachtige, aromatische toets.
Culinaire diversiteit, uit traditionele recepten ontstaan internationale smaakervaringen.
Onze auberginecrème is de sleutel tot nieuwe, spannende creaties.
Diepvriesmaaltijden
Gastronomiebehoeften
Horeca
Food Service
diepgevroren levensmiddelen groothandel
Gemeenschapsvoeding
Convenience
Gastronomie specialiteiten...
... wordt geëxploiteerd. Door de toegepaste diepvriesfilosofie wordt de bijzondere kwaliteit en houdbaarheid van tot een jaar gegarandeerd. Naast een breed standaardassortiment worden ook speciale producten voor klanten ontwikkeld en vervolgens verwerkt en verpakt volgens klantenspecificaties en ontwerp. Door een innovatief en gecertificeerd rookproces wordt voorkomen dat devis wordt belast met schadelijke stoffen zoals teer, as of benzo(a)pyreen. Daarnaast kan ongeveer 80% aan CO2-emissies worden bespaard ten opzichte van de klassieke rookmethoden.
De Zugspitz-Tiefkühlvertrieb Endress GmbH heet u van harte welkom op ons nieuwe online portaal. Het familiebedrijf Endress, dat al in de 2e generatie wordt geleid, is sinds 1969 de eerste keuze voordehoreca ten zuiden van München. Onze klanten in de hotel- en restaurantsector in en rond het Werdenfelserland waarderen al meer dan 40 jaar de betrouwbaarheid van ons assortiment, flexibiliteit en...