• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • droog zout

Resultaten voor

Droog zout - Duitsland

Duitsland
  1. FUCHS GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Ontdek de bakcoatings van FUCHS GmbH & Co.Co. KG – een innovatieve oplossing voor heerlijke, vetarme en schone snacks! Deze coatings bieden een unieke smaakervaring zonder de nadelen van conventionele gefrituurde snacks. Productvoordelen: Gebakken, niet gefrituurd: Lagere warmtebelasting, minder vet. Sterke hechting: Kruidenmixen hechten perfect aan de snack. Ruime keuze aan kleurvariaties: Zonder E-nummer en zonder kunstmatige toevoegingen.Aanpasbare verklaring: Alleen natief zetmeel, dextrose, maltodextrine en zout. Intense knapperigheid: Knapperig hapje voor een bijzondere snackervaring. gearomatiseerde mengsels: Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals honingmosterd, paprika, wasabi, uienzure room en zoete kerstamandelen. Op maat gemaakte mengsels zijn ook mogelijk.Productieproces: Noten, zaden en peulvruchten worden bedekt met een vloeibaar kleverig mengsel en een droog zetmeelmengsel en gebakken, waardoor een knapperig laagje ontstaat dat wordt versterkt door het kruidenmengsel. Certificaten en kwaliteit: Voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, gecertificeerd volgens IFS, BIO en Kosher. Klantenservice: Oplossingen op maat voor individuele behoeften. Ontdek de verscheidenheid en kwaliteit van bakcoatings van FUCHS GmbH & Co. Co. KG – voor knapperig, schoon en smaakvol snackplezier! Bezoek onze site voor meer informatie:

  2. ALFRED NOLTE GMBH

    Duitsland

    Wij ontwikkelen, produceren, leveren, monteren en onderhouden machines voor lucht-, verwarmings- en zuigtechniek, innovatieve voedselbranders, droogmachines en zoutmachines (pistachenoten, amandelen, cashewnoten, noten, koffie). Onze machines worden individueel voor de klant gepland en gebouwd.Kenmerken zijn: productiviteit, eenvoudige bediening, hoge betrouwbaarheid, duurzaamheid. Onze voedselmachines hebben een hygiënisch ontwerp.Ze worden direct of indirect verwarmd met gas, elektriciteit of stoom.Op het product zijn temperaturen van 20° C tot 250° C mogelijk.Het roostresultaat is bijzonder gelijkmatig. Onze systemen bieden een droog- ofroostcapaciteit van 50 tot 10.000 kg / u.Onze bijpassende zoutsystemen kunnen continu en voorzichtig noten en pitten zouten of kruiden, met een goede menging en gelijktijdig verticaal transport. Het mobiele systeem kan onafhankelijk worden gebruikt, voor of na het roosteren.

  3. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

    Duitsland

    Zouten vormen een integraal onderdeel van ons leven, we komen ze bij elke stap die we tegen: Ze maken vloerbedekkingen hard, textiel zacht, veilige wegen, kelders droog en de zure maag weer neutraal. Je vindt ze in bierbrouwerijen, in kaas en in steeds meer voedingssupplementen zoals magnesiumtabletten en sportdranken. Omdat ons lichaam ook ongeveer 5% aan zout bevat, dat wij bijvoorbeeld verliezen bij zweten en dat steeds opnieuw moet worden gecompenseerd. Om te blijven profiteren van ons dagelijks werk, investeren we veel in onderzoek en ontwikkeling. Nieuwe processen en patenten helpen ons producten op basis van calcium, magnesium en natrium te produceren met minder energie in betere kwaliteit, om ze beter te gebruiken en om ze gemakkelijker te vervoeren. Wij danken de deelstaat Saksen-Anhalt, de federale overheid en de Europese Unie voor de ondersteuning van deze activiteiten.