...De onmiskenbare, mediterrane aroma van basilicum betovert met bloemige nuances. Zoete facetten zijn te vinden in de fris-kruidige smaak, die wordt afgerond door een milde scherpte. O sole mio! De klassieker van de Italiaanse keuken mag niet ontbreken in jouw kruidenrek. Tomaten vormen een geweldige basis voor dit kruid, maar ook geroosterd ciabatta met olijfolie, knoflook, citroenschil en natuurlijk basilicum teleporteren je in een mum van tijd naar Bella Italia. Past perfect bij salades, vis, zeevruchten en pasta. Basta!
Portfolio (10)
...De Hiestand & Suhr Handels- en Logistiek GmbH is de specialist in diepvriesgebak. Voor de productie van Hiestand-gebak worden zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit milieuvriendelijk geproduceerd graan en meelsoorten, evenals pure boter en eieren van dierenwelzijn gebruikt. Het productoverzicht van Hiestand & Suhr: -Ongevulde croissants -Gevulde croissants -Zoet gebak -Amerikaanse bakkerij -Snacks -Bolletjes -Baguettes -Ciabatta -Broden -Zoute snacks -Taarten & gebak...
... biologische olijfolie. Het BackNatur Ferment kan voor verschillende producten worden gebruikt: -Brood: voor alle graansoorten, meel- en schrotbroden -Baguette, Ciabatta: optimaal voor tarwe- en speltmeelsoorten, maar ook volkoren -Broodjes: voor alle graansoorten, optimaal voor volkoren, maar ook voor type meel -Fijne gebakjes: voor alle lichte tarwe- en speltgebakjes -Snedenbrood...
Populaire landen voor deze zoekterm