• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • mobiele keuken

Resultaten voor

Dienstverlener - Mobiele keuken

Dienstverlener
  1. PARTYEVENTING

    België

    Er was eens een hamburgerkraam In 2007 kocht vader Claude Milis uit Tienen een hamburgerkraam voor zijn zoon Michaël. Geen gewone hamburgerwagen maar een origineel en tof kraam in de vorm van een… hamburger. Al snel maakten vader en zoon Milis naam en faam op feestjes en events, niet alleen met hun kraam maar vooral met hun lekkere kwaliteitshamburgers in verse broodjes en gepimpte hotdogs. Die eerste hamburgerkraam betekende de start van een mooi familiebedrijf: Party Eventing. Foodtruckfun & feestmateriaal… Door een combinatie van hard werken, ondernemerschap en passie werd het aanbod foodtrucks stelselmatig uitgebreid met mobiele frietwagens, traiteurdiensten en een grote stock voor de verhuur van feestmateriaal. Ook de dochters Tinne en Sarah Milis stapten mee in de zaak en zorgden voor een pittige toets in het familiebedrijf. Met een koksdiploma in de linkerhand en straffe ambities in de rechterhand zetten ze Party Eventing in de markt als eventorganisator en cateringbedrijf. Voor 10 tot 10.000 personen… Party Eventing is een energiek familiebedrijf dat 100% inzet op mobiele catering in alle mogelijke opstellingen voor feestjes, fuiven en events, voor kleine en hele grote groepen, in heel België. Frietwagen, hamburgerkraam, pasta & pizza foodtruck, doner kebabkraam, BBQ, pannenkoekenstel, wafelijzers, popcornmachine huren met of zonder personeel? Tafels, stoelen, tenten, mobiele keuken, tapinstallatie, loungemeubelen, borden en bestek huren? Yes, we can!

  2. EATZEE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Eatzee is een mobiele app ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken wanneer u geen inspiratie hebt om te koken. U kunt op ons rekenen om heerlijke, gezonde en gemakkelijk te bereiden recepten te vinden. Is het perfecte recept vinden een echte hersenbreker? Uitzoeken waar u kunt zoeken, de werking van de bestaande receptenapps begrijpen en een keuze maken tussen de vele voorstellen... zo eenvoudig is het niet!

  3. ROBERT SIEDENBURG

    Nederland

    Het tekort aan vakkundige koks neemt ziende ogen toe. Ook ik heb dit, als souschef, chef-kok, executive chef en als ondernemer aan den levende lijve ondervonden. Op de verschillende werkplekken ben ik geconfronteerd met het tekort aan koks, maar zeker ook met het tekort aan vakmensen. Met 29 jaar ervaring in de keukens van voornamelijk gegoede restaurants, hotels, cateraars en schepen durf ik mezelf echt chef tournant te noemen en ben ik dus op elke positie in uw keuken inzetbaar. Als freelance chef kan ik u helpen bij tijdelijke tekorten door ziekte, vakanties of grote drukte. Voor korte periodes maar ook langere periodes. Wie ben ik? Mijn naam is Robert Siedenburg en ik heb veel ervaring binnen de muren van de professionele keukens. Ik ben vertrouwd met restaurants, hotels, cateraars, schepen en event-locaties. Ik heb gewerkt in vaste keukens, kombuizen en met mobiele faciliteiten en ben dus allround inzetbaar. In overleg is er veel mogelijk. U vindt mijn portfolio op mijn website www.kokgevraagd.nl. Een onderdeel van mijn portfolio is mijn predictive index, een onafhankelijk rapport over hoe ik handel en wie ik ben. Als freelance chef ben ik natuurlijk flexibel en beschikbaar. Graag zou ik persoonlijk kennis met u maken en de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken. Hartelijke groet, Robert Siedenburg