Frankrijk, Malataverne
...Wij stellen voor om een Côtes de Bergerac Blanc moelleux of liquoreux te serveren met: - Een blanquette van varkensvlees. - Chouquettes. - Zoete fouaces aveyronnaises. - Een Gasconse pastis. - Kalfszwezerik met room. - Gouden kalfszwezerik met room. - Een salade of een landelijk bord. De Côtes de Bergerac blanc moelleux of liquoreux is een wijn die in Frankrijk wordt geproduceerd in de regio Zuidwest. Het wordt aanbevolen om deze te serveren op een temperatuur tussen 6 en 8°C.
Portfolio (188)
Frankrijk, ARGENTON SUR CREUSE
Fabrikant van gebakken en bevroren patisserie voor grote en middelgrote oppervlakken, voor de horeca, voor brasserieën, sandwichzaken,... Fabrikant van bevroren verpakte patisserie. Fabrikant van industriële patisserie. Fabrikant van koekjes, muffins, brownies, chouquettes, chocolade chouquettes, macarons, petit fours, cakes, vierkwarten, chocolade moelleux, madeleines in bevroren verpakking. Fabrikant van rauwe of gebakken patisserie.
Portfolio (5)