Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: bloem van Franse oorsprong, pure chocolade 66% (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), 12,71% hazelnoot, basterdsuiker, poedersuiker, 6,35% feuilletine (bloem, suiker, plantaardige vetten, koolzaadolie, antioxidant: magere melkpoeder, geconcentreerde boter, vanille-aroma, zout, emulgator: lecithine van koolzaad, gerstemoutextract, kleurstof: paprikapoederextract), boter, ei, bakpoeder. Voedingswaarden per 100g: Energie 1933Kj, 462Kcal, vetten 25g, waarvan verzadigde vetzuren 12g, koolhydraten 52g, waarvan suiker 31g, eiwitten 7,3g, zout 0,18g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten Hazelnoten 49,44%, suiker, feuilletine 6,10% (tarwemeel, melkproteïne, zout, gerstmeel en mout, bakpoeder, E500ii), melkchocolade (magere cacaopoeder, magere melkpoeder, emulgator: sojalecithine). Referentie:NUTLTFEU...
Portfolio (97)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Smeerpasta die zowel jong als oud zal bevallen! Geniet van de smeerpasta met pure chocolade of melkchocolade en feuilletine... een traktatie! Ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zonder palmolie. Pot 300 g...
Portfolio (71)
Frankrijk, Etaples
...Ontdek onze selectie van heerlijke en chocoladeproducten. 1 doos met een assortiment van gevulde chocolade van 125 gram 1 assortiment van 9 mendiants met drie soorten chocolade van 90 gram 1 duo van sticks voor warme chocolademelk, melk- en pure chocolade van elk 40 gram 1 pot karamel om te smeren van 200 gram 1 pot chocolade- en hazelnootpasta van 200 gram 1 pot pasta met feuilletine stukjes van 200 gram...
Portfolio (13)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Geroosterde hazelnoten uit Piemonte, omhuld met praliné gianduja van hazelnoten en amandelen uit Provence, krokante feuilletine en chocolade. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C Ingrediënten: hazelnoten uit Piemonte, suiker, 62% donkere couverture chocolade, 32% witte chocolade, verkruimelde koek, cacaoboter, 32% witte chocolade, amandelen uit Provence, 33% melkchocolade, volle melkpoeder, cacaomassa (cacaobonen), magere melkpoeder, omhulmiddel: schellak, arabische gom, cacaopoeder, boter, vanille-extract met stukjes.
Portfolio (142)
Populaire landen voor deze zoekterm