Naast de gebruikelijke ICT/FCT-methoden kunnen we, afhankelijk van de vereisten, ook elke afzonderlijke productiestap gericht verifiëren. Efficiënte t...
Chemie en microbiologie van water en voedsel.
Monitoring van hygiëne in de collectieve en commerciële catering, de voedingsindustrie en de productie v...
Energie monitoring maakt vooral de efficiëntieverbeteringen als gevolg van optimalisatiemaatregelen die op de installatie zijn uitgevoerd zichtbaar vo...
Waarom een prognose opstellen?
- Om de te bereiken doelstellingen te kwantificeren
- Om de levensvatbaarheid van een project te schatten (lancering v...
Stel realistische doelen, formuleer ze en verwacht niet dat je medewerkers in je gedachten kunnen lezen. Bouw samen richtlijnen en ondersteun zelfeval...
Dankzij onze expertise maakt ons team gebruik van een microbiome-analysemethode voor milieuvraagstukken, industriële toepassingen of medische kwesties...
Verbetering van de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie voor milieuanalyses
Laboratoria over de hele wereld gebruiken de instrumenten, standaarden en...
Met de nieuwe G 1910-02 en G 1910-20 CO₂ handmeetapparaten profiteren gebruikers van een compacte CO₂-monitor met geïntegreerde sensor en een optische...