Frankrijk, Paris
...Eind jaren 2000 werkte de ketje twee jaar in een restaurant aan het Spaanse strand van Marbella. Hij ontdekte toen dat de Andalusiërs geen Andalouse-saus hebben voor bij hun frieten. Ze eten patatas bravas: een soort "frites-andalouse", geserveerd als tapas. Vanaf nu lanceert Brussels Ketjep een geheel nieuwe Brava-saus met een Belgische twist. De smaak van de Andalouse versterkt door de pittigheid van de patatas bravas. Afmetingen: 7 X 15,5 X 5,5 (cm) Netto gewicht: 319g Volume: 300mL...
Portfolio (200)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...De Salsa Brava is een van de populairste sauzen in onze gastronomie. Kenmerkend door zijn pittigheid, is Salsa Brava onmisbaar om de authentieke Patatas Bravas te proeven en om een gedurfde toets te geven aan allerlei vlees- of visrecepten. Het combineert perfect met gestoomde mosselen en zeevruchten, evenals met gegrilde groenten. Vegan · Glutenvrij...
Portfolio (10)
Spanje, Murcia
Wij geloven in de kwaliteit van producten die in Spanje zijn gemaakt, daarom willen we ze delen met de rest van de wereld. Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, Valencianen op hun paella, Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder gaan dan onze grenzen. Als Spanjaarden zijn we trots op onze gastronomie en de verscheidenheid aan producten die in...
Portfolio (178)