Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Les Rues-Des-Vignes
...De entree van onze abdijbieren: Lichte blonde bier met smaak De delicate bitterheid in de afdronk maakt het een zeer dorstlessend bier. Gouden kleur met een lichte natuurlijke troebelheid en fijne, gelijkmatige bubbels. Een verfrissende bloemige toets die uitnodigt tot proeven. Stijl: Blonde Bier Alcohol: 5° Mouten: Pilsen, München 25 en Tarwe Hop: Brewer’s Gold en Strisselspalt IBU: 14 Wit vlees: waterzoi van kip Kaas: chaource, brillât savarin, Tome de Brebis Gerechten: Mosselen-friet of zuurkool...
Portfolio (14)
Frankrijk, Krautergersheim
... Brasserie Georges in Lyon. Deze knowhow komt tot uiting in verschillende recepten, talrijk en gevarieerd: bereid met reuzel, eendenvet, zonnebloemolie, witte wijn, en zelfs champagne! Sinds 2010 hebben we ook een assortiment van geschild uien en geschild aardappelen ontwikkeld, producten bestemd voor restaurants en instellingen die een rauw product wensen, maar niet altijd de tijd en het personeel...
Portfolio (11)
België, Bruxelles
Gelegen aan de Anspachlaan in Brussel, staat het Grand Café bekend om zijn brasserie. Dit eerbiedwaardige etablissement is ook een restaurant, oesterbar en zelfs cateringbedrijf. Men kan er genieten van de beste en meest smaakvolle Elzasser zuurkool van de stad, ambachtelijk bereid met zeven soorten vleeswaren of een sappige ham. Laat de fijnproevers gerust zijn: de Belgische specialiteiten blijven niet achter! Je kunt er Amerikaanse filet proeven, ter plaatse bereid, heerlijke mosselen in alle sauzen... en dat tegen meer dan redelijke prijzen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play