Italië, Imperia
Het bedrijf Giuseppe Calvi & C. srl is een oude olijfperserij, opgericht in 1921 door Giuseppe Calvi en tegenwoordig beheerd door Gianni en Luca Calvi, samen met een klein maar waardevol team van medewerkers. De hoofdzetel is altijd gevestigd op nummer 56 van de via Garessio, in Imperia Oneglia, terwijl de bedrijfsolijfperserij zich in Pontedassio bevindt, te midden van de olijfgaarden van de val...
Portfolio (44)
Italië, Dorgali
... is tot aangenaam pittig met de rijping, wat een perfecte balans biedt tussen delicatesse en intensiteit. Deze kaas wordt uitsluitend geproduceerd met geitenmelk uit Ogliastra, een regio die beroemd is om de geitenhouderij, en is een eerbetoon aan de kwaliteit en excellentie van Sardinië. Met een cilindrische vorm, een gladde en stevige korst die varieert van lichtbruin tot donkerbruin en een niet-eetbare korst, is de Mudosu een speciale kaas, perfect voor wie op zoek is naar een unieke smaak, rijk aan elegantie en verfijning.
Portfolio (10)
...authentiek, pittig, handgemaakt Thais wokgerecht. Licht, snel en lekker. Productbeschrijving Gai Pad Med Mamuang is een geniale mix van zoet-pittige smaken met sappige kip, rode paprika, uien en geroosterde cashewnoten. Dit wokgerecht verenigt alle verschillende smaken waarvoor de Thaise keuken zo beroemd is. Gai Pad Med Mamuang mag op geen enkele menukaart ontbreken en zal elke gast verrassen...
Portfolio (10)
Frankrijk, Ham
...De bonenkruid, bekend onder de Latijnse naam Satureja, is een populair kruid in de keuken, beroemd om zijn spijsverterings- en afrodiserende eigenschappen. De unieke geur en smaak, zowel intens als pittig, maken het een favoriete ingrediënt voor vele gerechten. Bij Florixir® telen we met trots bonenkruid op onze gronden in Picardië, in het noorden van Frankrijk. We hechten veel waarde aan de...
Portfolio (127)