• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vegetarische keuken

Resultaten voor

Vegetarische keuken - België

België
  1. VEGABITES

    België

    Welkom in de gezonde wereld van Vegabites BVBA. Vegetarische producten voor iedereen. Proef de goede smaak van groenten en bijbehorende vleesvervangers. 100% Natuurlijk. Vegabites is ontstaan uit een culinaire achtergrond die in 1991 begon met een kleinschalig project namelijk het serveren van vegetarische schotels op de restaurantkaart ter afwisseling van de traditionele gerechten. Dit evolueerde tot een vegetarische catering die ter beschikking staat voor grootkeukens, bedrijfsrestaurant en traiteurdienst. Het bedrijf wil zich toeleggen op het bedienen van grootkeukens in ministeries, universiteiten en bedrijfsrestaurants, maar tevens ook de consument rechtsteeks beleveren via groot -distributeurs, natuurwinkels en retail. Gebruik makend van verse en gezonde ingrediënten brengen wij een heel gamma van volwaardige maaltijden, sausen en afgeleide producten , allen volledig ‘meatless’. De missie van Vegabites is om voor iedereen een vegetarisch creatief culinair alternatief aan te bie

  2. BOUILLON HERKULES

    België

    BOUILLON HERKULES voorziet u bouillon die zonder toevoeging van smaakversterker of MSG én Vrij van Allergenen zijn. Deze Exclusieve producten van Zwitserse oorsprong zijn pasta's van zeer hoge kwaliteit en een aanrader in ieders keuken: Vetarm - mager, Glutenvrij, Laag tot NUL Cholesterolgehalte, Geen kleurstoffen, Geen bewaarmiddelen, Geschikt voor Lactosevrij dieet, De Groentebouillon is geschikt voor veganistisch dieet, De Groentebouillon & Visbouillon zijn geschikt voor vegetarisch dieet. 4 verschillende soorten zijn voorgesteld: Runds-bouillon - Kippen-bouillon - Groenten-bouillon - Vis-bouillon. De bouillons en kruiden zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen, respectievelijk : 1000g - 500g - 250g en 300g - 150g.

  3. MECO

    België

    Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering of stukverkoop. Het spreekt voor zich dat we bij dit proces zo goed mogelijk uw wensen respecteren. Zodat u zich helemaal kan vinden in zowel het snijgewicht, de snit, de verpakking, het assortiment als de bewerking. Panklare gerechten: van aperobrochette tot zigeurschnitzels. Gehaktafdeling : van bouletten, vleesbroden tot diverse hamburgers, worsten… Koude schotels: gedresseerde salads… Warme keuken: stoofvlees, vol-au-vent, … Ook Halal, vegetarisch en visproducten.