• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • wijngaard

Resultaten voor

Wijngaard

BelgiëLeuven en Vlaams-Brabant
  1. WITH US WINE

    België

    Sinds 2016 zijn wij specialist in Armeense wijnen, met hoofdzetel in Brussel. Als onafhankelijke importeur richten wij ons tot alle wijnprofessionals voor het ontdekken van wijnen, druivensoorten en onze terroirs. In 2023 hebben we Georgische wijn in ons assortiment geïntroduceerd. Dit zijn terroirwijnen, geboren in wijngaarden op grote hoogte, op vulkanische bodems, in harmonie met moderne en voorouderlijke wijnbereidingsmethoden. Ontdek via onze selectie de inheemse druivensoorten van Armenië en de Kaukasus. Verras uw klanten met een nieuwe dimensie van smaken!

  2. CHARDONNAY MEERDAEL

    België

    ‘De Leuvense ‘champagne’’ Al in het jaar 1121 plantte hertog Godfried in Leuven een wijngaard aan. Paul Vleminckx en An Lefever deden het in 1994 ook, ditmaal met een handje deskundige hulp van specialisten uit de Champagnestreek. Eerst plantten ze in Oud-Heverlee 21.000 wijnstokken aan, maar de wijn werd zo goed gesmaakt dat dit al snel te weinig bleek. Vandaag groeien er op het prachtige wijndomein niet minder dan 60.000 druivenstokken. De edele Chardonnaydruif levert een mousserende Blanc de Blanc op, gemaakt volgens de méthode traditionelle. Dat is dezelfde methode die ook voor de productie van champagne wordt toegepast. De planttechniek, snoeiwijze en verzorging van de wijngaard gebeuren hoogtechnologisch. De wijn heeft een zacht karakter met een delicaat aroma van lentebloesem en rijp fruit.

  3. DE PLUIMPAPAVER

    België

    De charme van het hotel schuilt in de kleinschaligheid, de groene oase van stilte en rust en de dagverse producten op je bord. Het Hageland nodigt uit om ontdekt te worden: de provinciesteden Aarschot en Diest, het bedevaartsoord Scherpenheuvel, de wijngaarden van Houwaert en Wezemaal… Het hotel ligt op het fietsknooppuntennetwerk, waardoor het er zalig fietsen is. Nadien kan je heerlijk ontspannen in de wellness of de tuin. 's Avonds kan je het Hageland proeven op je bord met een dagvers menu.