• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • was voor voedingsmiddelenindustrie

Resultaten voor

Was voor voedingsmiddelenindustrie

BelgiëLeuven en Vlaams-BrabantFabrikant/producent
  1. ROVACOS

    België

    Verified by europages badge

    ROVACOS is al meer dan 50 jaar actief in de sector decoratieartikelen voor bakkers, banketbakkers, suikerwaren- en chocoladefabrikanten. Fabrikant van niet-eetbare decoratieartikelen en decoratieartikelen van marsepein, suiker, chocolade en zachte vruchtensnoepjes (pâte de fruits). Decoratieartikelen voor gebak en roomijs. Ons productaanbod bestrijkt alle feesten en gangbare evenementen. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit groothandelaars, wederverkopers en industriële fabrikanten in Europa, Amerika en het Midden-Oosten.

  2. MEROSO FOODS

    België

    Verified by europages badge

    Welkom bij Meroso Foods, met meer dan 50 jaar ervaring en een passie voor kwaliteit om uitzonderlijke niche levensmiddelen te creëren. Wij zijn gespecialiseerd in samenwerkingen voor private label en de detailhandel met top wederverkopers wereldwijd om innoverende, hoogwaardige oplossingen te leveren. Onze producten worden toegesneden op specifieke markten, met de klanttevredenheid als drijfmotor. Wij gebruiken geavanceerde technologieën om efficiënt te werken en tijdig te leveren. Wij zetten ons in voor duurzaamheid door onze ecologische voetafdruk te beperken. Onze belangrijkste productgroepen: - Chocolade truffels: hoogwaardige Belgische chocolade truffels met melkchocolade coating, overheerlijke vullingen en originele versieringen. - Sappen: citroen- en limoensap op basis van concentraat, een hoogwaardig alternatief voor versgeperst sap met een constante smaak, een hoog Vitamine C gehalte en gemak. Ontdek het verschil dat Meroso Foods maakt. Laten we samen tal van heerlijke mogelijkheden creëren!

  3. PAJOTTENLANDER

    België

    Pajottenlander is gespecialiseerd in biologische fruitteelt, verwerking en handel. Door de jaren heen is het assortiment uitgegroeid tot een volledig gamma fruitsappen en groentesappen, en fruitbereidingen, onder de merknaam Pajottenlander. Een ruime keuze aan half afgewerkte producten op basis van biologisch fruit staat ter beschikking van grootverbruikers. Een ongelooflijk vakmanschap, grote bezieling en eerlijke handel zorgen voor een organische groei van het bedrijf sinds het prille begin. Pure vruchten, pure sappen, puur genieten!

  4. FRAGEL

    België

    Fragel te Winksele is al ruim 35 jaar producent van diepvriessoepen. Wij produceren diepvriessoepen en dagschotels voor horecagelegenheden, restaurants en winkelketens. Dankzij onze jarenlange ervaring, vlotte levering en goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben wij in de achterliggende jaren een stevige samenwerking kunnen opbouwen met tal van gerenommeerde horeca- en winkelketens. Dat resulteert erin dat onze producten op talloze locaties aanwezig zijn, en dus voor iedereen bereikbaar! Hoewel we bekend staan als fabrikant van diepvriessoepen, leveren wij ook verse producten en dagschotels. Onze vlees- en visschotels staan bekend om hun kwalitatieve ingrediënten, de vele vitamines uit groenten en vlees die we er in verwerken en de scherpe prijsstelling waartegen alles verkrijgbaar is.

  5. TASTE UP BVBA

    België

    Taste Up is een kruidengroothandel uit Dilbeek die verse kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen verpakt en levert. We optimaliseren elke dag de weg die onze verse producten afleggen van onze eigen kruidenkwekerij en buitenlandse tuinen tot bij onze klant. Taste Up is gedreven door innovatie. We zijn constant op zoek naar nieuwe technologieën en methodes om onze verpakking en transport zo goed mogelijk te ontwikkelen. Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. Alle verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn kunnen garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. De passie voor verse producten en service drijven ons steeds opnieuw naar een ander level. We breiden ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten, zowel uit binnen- als buitenland. Taste Up is gespecialiseerd in het kweken van kervel, rucola, radijzen en winterpostelein. Daarnaast hebben we tijdens het zomerseizoen nog allerlei bijzondere kruiden in de serres staan. Zowel basissoorten - bijvoorbeeld estragon - als specialere soorten zoals Thaise basilicum en citroenthijm. Door gebruik te maken van kweekprogramma’s afgestemd op onze klanten, kunnen wij hen het hele jaar rond voorzien van verse salades en kruiden uit onze eigen tuinen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CHARDONNAY MEERDAEL

    België

    ‘De Leuvense ‘champagne’’ Al in het jaar 1121 plantte hertog Godfried in Leuven een wijngaard aan. Paul Vleminckx en An Lefever deden het in 1994 ook, ditmaal met een handje deskundige hulp van specialisten uit de Champagnestreek. Eerst plantten ze in Oud-Heverlee 21.000 wijnstokken aan, maar de wijn werd zo goed gesmaakt dat dit al snel te weinig bleek. Vandaag groeien er op het prachtige wijndomein niet minder dan 60.000 druivenstokken. De edele Chardonnaydruif levert een mousserende Blanc de Blanc op, gemaakt volgens de méthode traditionelle. Dat is dezelfde methode die ook voor de productie van champagne wordt toegepast. De planttechniek, snoeiwijze en verzorging van de wijngaard gebeuren hoogtechnologisch. De wijn heeft een zacht karakter met een delicaat aroma van lentebloesem en rijp fruit.

  2. KOFFIEBRANDERIJ ROM

    België

    ROM-koffie staat voor een totaalconcept, waarbij elke klant, of het nu gaat om een particulier, een bedrijf of een horecazaak, kan rekenen op koffie van uitstekende, ambachtelijke kwaliteit, maar ook op alles wat erbij hoort: servies, koekjes, pralines, suiker, melk, ... en vanzelfsprekend onberispelijke service. Ook het begrip 'tijd' maakt deel uit van het totaalconcept. Dit begint bij de productie: ROM koffie neemt de nodige tijd om de koffie langzaam en ambachtelijk te branden. Die vakkennis is in de loop der jaren opgebouwd, zodat de medewerkers perfect weten welk het juiste moment is om het branden te stoppen. Dan ontwikkelen de aroma’s zich optimaal en blijven ze behouden, terwijl bittere smaken geen kans krijgen. Langzaam en artisanaal gebrande koffie betekent ook dat de klanten de tijd moeten nemen om hem te zetten, dat ze tijd maken om ervan te genieten met hun gezelschap. Zo wordt elk koffiemoment een moment van gezelligheid en warmte dat mensen graag met elkaar delen. Daarom krijgt elke klant in de winkel een lekker kopje koffie aangeboden als eerste onderdompeling in de passie voor koffie, waarbij de verleidelijke geur en het zachte aroma voor overtuigingskracht zorgen. Om die passie over te brengen en te delen, nemen de mensen van ROM-koffie graag alle tijd. Het oranje logo van ROM-koffie maakt ook deel uit van het totaalconcept. Oranje is een sterke kleur, die echter ook warmte en gezelligheid uitstraalt, en dat gaat automatisch gepaard met genieten. Het warme

  3. MARMO

    België

    Marmo is de professionele partner voor uw slagerijafdeling. Dankzij Marmo schrapt u sommige taken of maakt u ze heel wat eenvoudiger. Het resultaat? Meer omzet, met minder inspanning! Marmo levert u verkoopsklaar vers vlees, gehakt, gevogelte en specialiteiten. Zo beheerst u uw kosten en werklast optimaal, haalt u een beter rendement en bent u zeker van een constante kwaliteit. Marmo is voor u de ervaren partner die deze technieken perfect beheerst en u optimaal zal begeleiden.De moderne en veeleisende consument ononderbroken bekoren met de vernieuwende slagerij-producten en u de zorg besparen van productie, technische installatie, vakbekwaam personeel, wisselvallige resultaten, enz.

  4. DE KALE RIDDERS

    België

    De brouwers van Tumulus. In een regio met vele bekende en minder bekende bieren, bleef het lang wachten op een eigen Landens bier. Na vele jaren van proberen slaagden De Kale Ridders er in om een uniek bier te creëren. Gezien De Kale Ridders niet de enige Landenaren zijn die houden van een lekker biertje werd er beslist om het te commercialiseren. De Kale Ridders maken bij het brouwen van hun bieren gebruik van de meest recente uitvindingen op het vlak van brouwtechniek, door intens samen te werken met diverse laboratoria van de K.U.Leuven, de KaHo St-Lieven en het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB). Onze bieren : Tumulus Aura, Tumulus 800, Tumulus Nera, Tumulus Magna.

  5. DELVORA

    België

    Delvora pralines worden met veel zorg en vakkennis vervaardigd in ons eigen atelier. Hun verfijnde kwaliteit berust op het gebruik van de beste ingredienten zoals Belgische chocolade, verse room en boter. Hun versheid is optimaal dankzij de strenge hygienische voorwaarden tijdens de productie en de ideale bewaring in een droge atmosfeer bij 15°C. Het Delvora-assortiment is zeer gevarieerd in smaak, vorm en kleur. Het bevat ongeveer 70 pralines, een mix van klassieke en nieuwe succesrecepten. Ook caraques en gevulde figuurtjes zijn Delvora-specialiteiten. Voorts vervaardigen ze exclusieve stukken op bestelling, bv. als relatiegeschenken. Ook seizoensartikelen (Sinterklaas, Pasen, ...) en holgoed worden in hun atelier gemaakt.

  1. BELKORN

    België

    Gezonde en lekkere koekjes daar draait het om bij Belkorn. Het lijkt een simpele filosofie, maar in de moderne maatschappij is die niet zo eenvoudig te handhaven. Toch kiest Belkorn vastberaden voor uitsluitend biologische ingrediënten…en met succes! De traditionele warme bakkerij van grootvader Corthouts is uitgegroeid tot een ultramodern productiecentrum in Diest. De biologische kwaliteit vormt één van de hoekpijlers van het bedrijfsbeleid. Een permanente kwaliteitscontrole in ons intern laboratorium waakt over de kwaliteit.Geen wonder dat de koekjes het streng gecontroleerde Biogarantielabel verdienen. Maar Belkorn gaat zelfs een stapje verder.Omdat het niet alleen milieu- maar ook mensvriendelijk wil produceren, werkt het bedrijf als eerste Belgische fabrikant nauw samen met OXFAM. Belkorn bakt koekjes met veel zorg voor kwaliteit, milieu én mens. Lekkere, gezonde koekjes…

  2. CRV CORTHOUTS

    België

    Gezonde en lekkere koekjes daar draait het om bij BioKorn. Het lijkt een simpele filosofie, maar in de moderne maatschappij is die niet zo eenvoudig te handhaven. Toch kiest BioKorn vastberaden voor uitsluitend biologische ingrediënten…en met succes! De traditionele warme bakkerij van grootvader Corthouts is uitgegroeid tot een ultramodern productiecentrum in Diest. De biologische kwaliteit vormt één van de hoekpijlers van het bedrijfsbeleid. Een permanente kwaliteitscontrole in ons intern laboratorium waakt over de kwaliteit.Geen wonder dat de koekjes het streng gecontroleerde Biogarantielabel verdienen. Maar BioKorn gaat zelfs een stapje verder.Omdat het niet alleen milieu- maar ook mensvriendelijk wil produceren, werkt het bedrijf als eerste Belgische fabrikant nauw samen met OXFAM. BioKorn bakt koekjes met veel zorg voor kwaliteit, milieu én mens. Lekkere, gezonde koekjes…

  1. VITALAC

    België

    VITALAC is een zuivelproducent met een ruime waaier aan kwaliteitsproducten in zijn gamma. Sinds de stichting in 1942 is dit familiebedrijf al aan de 4e generatie toe en heeft men dus een enorme bagage aan ervaring binnen de sector van de melkproducten. Op basis van sterilisatie worden lang houdbare producten gefabriceerd zoals bvb. consumptiemelk, chocolademelk, koffiemelk en room. Vitalac produceert zowel onder eigen merk als onder private label. Vitalac is dan ook een geschikte partner om uw projecten mee uit te werken. Vitalac beschikt over recycleerbare PE-flessen, herbruikbaar waarborgglas en producten in recycleerbaar wegwerpglas. Al onze producten zijn gesteriliseerd. Concreet betekent dit dat de melkproducten een hitte behandeling ondergaan die ervoor zorgt dat de melk lang houdbaar is. Vitalac produceert zowel onder eigen merken (Vitalac, Chocovit, Vanilivit, Jojovit..) als onder Private Label.

  2. BROUWERIJ DOMUS

    België

    In de Domus huisbrouwerij worden met kleinschalige apparatuur weer ouderwets goede bieren gebrouwen, zonder enig additief. Momenteel zijn er drie verschillende bieren die worden gebrouwen in onze eigenste huisbrouwerij. De Con Domus en Nostra Domus kan men het ganse jaar door drinken. Daarbovenop bieden we ook nog een seizoensbier dat tevens voor wat afwisseling zorgt. U kan de brouwerij bezoeken met groepen vanaf 8 personen, met reservatie en beschikbaarheid van de gids. Bezoek aan de brouwerij duurt ongeveer 30 à 45 minuten. Op de eerste verdieping van den Domus kan u een apart zaaltje vinden met een open keuken dat zeer geschikt voor privé feestjes, recepties, walking dinners, groepsetentjes, ... .

  3. BROUWERIJ DEN TRIEST

    België

    Microbrouwerij Den Triest is een gevestigd in Kapelle op den Bos. Men brouwt hier Blond, Dubbel, Tripel, Kriek en Kerstbier. Bier op maat: Hebt u een café, waarom dan geen eigen bier op uw kaart? Zijn jullie een school, waarom dan geen biertje i.p.v. de traditionele vlaaienslag? Hebben jullie een club, sportvereniging, cultuurraad of noem maar op; voor iedereen die het wil, kan er een biertje gebrouwen worden naar eigen smaak, kleur, ... Het gaat hier steeds om een origineel bier, dus geen standaardbier waarbij enkel het etiket gepersonaliseerd wordt. Afname kan vanaf 180 flessen van 0, 75 cl, andere inhouden kan in samenspraak.

  4. HORTA TERNAT LAND EN TUINCENTRUM VAN ROSSEM

    België

    Horta is een groepering van onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Naast deze beide belangrijkste groepen ziet men ook de afdeling decoratie o.a. Kerst en bloemschikken een belangrijke plaats innemen. Door samenwerking streven wij naar een optimalisatie op verschillende vlakken. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van onze jarenlange ervaring. Ons advies is dan ook de beste oplossing voor Uw probleem. Onze service moet en zal voor U steeds een aangename verrassing zijn en blijven.Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met onze winkel.

  5. DELACRE

    België

    Delacre meester-banketbakker sinds 1891. Vervaardigd op basis van artisanale recepten worden Delacre koekjes vaak als uniek en exclusief ervaren en veroveren zij de harten van echte koekjesliefhebbers. Sinds 1998 behoort Delacre toe aan de Britse groep United Biscuits. Deze groep was reeds eigenaar van onder andere McVitie’s, Verkade en BN (Biscuiteries Nantaise). Koekjes Delacre: délice noisettes, dome truffé, cigarettes russes, Biarritz, marquisettes, Matadi, speculoos, suprêmes, café noir, maria, croustifondante vanille, croustifondante chocolade, croustifondante koffie, sprits original, sprits melkchocolade, sprits coco, sprits pure chocolade, délichoc met melkchocolade, délichoc pure chocolade, délichoc pocket, gâteau, gâteau choco, gâteau 7 granen, smurfen, gezoute kokjes, also assortimenten en beperkte editie.

  6. BROUWERIJ TIMMERMANS

    België

    Timmermans Oude Gueuze wint de ZILVEREN medaille op WBA 2013 (World Beer Awards). BIJEENKOMSTEN, BANKETTEN, RECEPTIES : De zaal kan worden gehuurd voor bijeenkomsten, banketten en recepties (gezellige zaal tot 100 personen, keuken ter beschikking van de traiteur, voorzieningen: lcd-projector - groot scherm, degustatie mogelijk). INDIVIDUELE BEZOEKEN : Elke tweede zondag van de maand kunt u de brouwerij bezoeken van 14 u tot 17 u. Het bezoek begint om 14.30 u. GROEPEN BEZOEKEN : Brouwerij Timmermans organiseert bezoeken voor groepen (vanaf 25 personen) op aanvraag.

  7. PALM BREWERIES

    België

    PALM Breweries bekleedt een unieke positie in het bierlandschap daar zij de enigebrouwerijgroep ter wereld is die Belgische authentieke bieren brouwt volgens de 4 aloude gistingswijzen : Hoge – gemengde – spontane – lage gisting en dit in 3 gespecialiseerde historische sites in België : Site Brouwerij PALM te Steenhuffe : 90% hoge gisting / 10% lage gisting. Site Brouwerij RODENBACH te Roeselare : 100% gemengde gisting. Site Brouwerij BOON te Lembeek (50 / 50 JV) : 100% spontane gisting. Zij is in oorsprong brouwer van Brabantse hoge gisting bieren onder het merk PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale en PALM Green) en is daarmee ruim marktleider in de Benelux in het segment van de amberbieren. De overname van Brouwerij De Gouden Boom te Brugge in 2001 verruimde het aanbod hoge gisting bieren in het segment van de degustatiebieren met BRUGGE Tripel en de abdijbieren van STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond en Tripel).

  8. NUTRICIA

    België

    Nutricia babyvoeding geeft zuigelingen en peuters een evenwichtige start met producten die qua smaak, textuur en samenstelling precies zijn aangepast aan hun leeftijd. Nutrilon, Olvarit en Bambix zijn onze bekende productnamen. Nutricia blijft verder werken aan sterke producten die kleintjes de beste start geven. Kwaliteit, gebruiksgemak en evenwicht staan bij ons centraal. Bij Nutricia Advanced Medical Nutrition werken we intensief samen met health care professionals en andere verzorgers om onze patiënten, die op ons vertrouwen, te helpen. Dit realiseren we met de ontwikkeling en verspreiding van gespecialiseerde voeding op maat van de patiënt.

  1. BROUWERIJ DE VLIER

    België

    Brouwerij de Vlier brouwt het hele jaar door zijn Kessel Blond en Kessel 69. Ook de drie Aperitiefbieren zijn altijd beschikbaar. Daarnaast worden er per seizoen ook een specifiek seizoensbier gebrouwen: de zogenaamde specials. In de lente is dit de Holsbeekse lentetripel, in de zomer Caroussel en de Xmas voor de donker winterperiode. De naam van onze twee vaste waarden is uiteraard ontleend aan de oorspronkelijke vestigingsplaats van de brouwerij Kessel-lo. De nieuwere bieren werden gelinkt met de huidige locatie van de brouwerij of met partners waarmee we samen werken om deze unieke bieren te creëren. Met onze aperitiefbieren (Guldendelle - Ferme Framboos en Brut) plaatsen we een ferme knipoog naar de wijnbouw, naar analogie met de demi-sec, rosé en brut in de schuimwijnen, cava of champagne.

  2. LE JAMBON ROYAL BELGE

    België

    Wij zijn een familiale ambachtelijke vleeswarenfabrikant, gespecialiseerd in ambachtelijk en traditionele kookhammen, kwalitatieve rook- en zoutwaren met als topper de gerookte rundfilet, kookworsten van beenhouwerskwaliteit, producten in maakloon en producten op maat van de klant en exclusief voor de klant. Op 31 juli 2013 ontvingen wij het UNIZO authenticiteitslabel voor ambachten "Handmade In Belgium"

  3. MOLENS VANDEN BEMPT

    België

    Molens Vanden Bempt uit Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee, bij Leuven) is producent van kwaliteitsbloem en -meel voor bakkers en particulieren. Wij leveren een ambachtelijk product, op maat van uw noden, in grote of kleine hoeveelheden.

  4. BROUWERIJ OUD BEERSEL

    België

    Brouwerij Oud Beersel, opgestart in 1882, is gelegen in Beersel op 10 km ten zuidwesten van het centrum van Brussel. Het is één van de laatste authentieke lambiekbrouwerijen die België rijk is en is bekend voor haar op ambachtelijke wijze en volgens aloude traditie gebrouwen lambiek. Onze bieren : Bersalis Tripel, Bersalis Kadet, Oude Geuze Oud Beersel, Oude Kriek Oud Beersel, Framboise Oud Beersel.

  5. BROUWERIJ HOF TEN DORMAAL

    België

    Fier tonen wij onze unieke hoeve-brouwerij. De cirkel is rond bij Hof ten Dormaal. Als boer produceren we onze eigen biergerst en hop. Als brouwer gebruiken wij onze zorgvuldig geteelde grondstoffen. Als boer gebruiken we terug de draf voor het voederen van de runderen. Ons assortiment bieren : Dormaal Blond, Dormaal Amber, Dormaal Donker, Wit goud (Witloofbier), Zure Van Tildonk, Dormaal Winterbier, Dormaal Oak aged (export).

  6. BROUWERIJ DE BLOCK

    België

    De maagdelijke en beschermde natuurlijke omgeving en ligging van de brouwerij De Block, de zuiverheid van zijn grondstoffen en bodemlagen, toewijding, geduld en vakmanschap in zijn kleine en grote geheimen, overgedragen van generatie op generatie, tekenen mee voor het gamma bieren van de brouwerij De Block als daar zijn : Satan Gold, Satan Red, Dendermonde, Kastaar.

  7. BROUWERIJ DE KROON

    België

    Brouwerij De Kroon is een speciaal adres voor wie van speciaalbieren houdt. Hier worden ze bedacht, gemaakt, gedronken en bewaakt. Onze bieren : delvaux, Super Kroon, Job. Ons aanbod : brouwhuis en keuken, degustatiecursussen, rondleidingen, feesten en meetings.

  8. VALENTINO CHOCOLATIER

    België

    Sinds de oprichting in 1978 is ons familiebedrijf “Valentino” uitgegroeid tot één van de beste producenten van handgemaakte Belgische pralines. Vandaag werken we bij Valentino met een 25-tal mensen in ons Chocoladeatelier te Schepdaal, op 5 km van Brussel. Trouw aan de oorspronkelijke kwaliteit en het vakmanschap specialiseren wij ons in het creeëren van leuke en verrassende chocoladegeschenken.

  9. BROUWERIJ LINDEMANS

    België

    Lindemans is een bierbrouwerij te Vlenzenbeek die al zes generaties bier brouwt. De brouwerij produceert al honderden jaren de “Lambiek”, basis voor alle andere bieren van Lindemans: de Kriek, Geuze, Faro, Pecheresse, Framboise, Cassis, en nog meer.

  10. BROUWERIJ HAACHT

    België

    Meer dan 110 jaar familiaal, onafhankelijk en écht Belgisch vakmanschap. Dat is Brouwerij Haacht in een notendop. De brouwerij produceert bieren (zoals de Primus, Ommegang, Keizer Karel, Mystic Kriek, …), waters en frisdranken, wijnen en koffies.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis