• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • hazelnoten

Resultaten voor

Hazelnoten - België

België
  1. BOERINNEKE-MARINO

    België

    Als familiebedrijf is de NV 't BOERINNEKE-MARINO opgericht in 1955, gespecialiseerd in de productie van chocopasta’s met echte Belgische chocolade in verschillende verpakkingen. Onder leiding van Hans Van Weyenberg, de derde generatie, besteden wij al jaar en dag een bijzondere aandacht aan onze producten. De smaak en uitstekende smeerbaarheid van de chocopasta’s zijn onze voornaamste troeven. Wij bieden een ruim en gevarieerd assortiment aangepast aan de behoeften van onze klanten. BIO-IFS-BRC gecertifieerd.

  2. CALLE STEVEN

    België

    Het is een vooruitstrevende boomkwekerij, zowel op het vlak van mechanisatie als op het vlak van teeltmethodes. 30 ha van de beste gronden worden bebouwd en de beste service wordt geleverd met een 12 man sterke ploeg. Wij zijn grootproducent in een zeer breed assortiment: ■Fruitbomen: hazelnoot, kruis- en trosbessen ■Rozen ■Sierstruiken en -bomen ■Haagplanten ■Coniferen ■Vaste planten Wij bieden u een grote verscheidenheid aan produkten (coniferen worden gekweekt tot 2 meter). Wij besteden grote zorg aan het veredelen van fruit- en sierbomen en rozen. Hierbij komen kwaliteit en soortechtheid voorop te staan. Er worden struiken, halfstam en hoogstam planten gekweekt.

  3. O'BIO

    België

    O'Bio Bezegaard teelt bosbessen en verwerkt biologisch fruit. Producten : Bosbessen of blauwe bessen, zoals de geteelde bosbessen worden genoemd, behoren tot de lekkerste vruchten die men kan eten. Naast bosbessen worden op de Bezegaard nog heel wat andere vruchten geteeld en verwerkt. Rode bessen, witte bessen, zwarte bessen, frambozen, bramen, pruimen, appelen, peren, kersen, krieken, hazelnoot, kweepeer, mispel, moerbei. Biologisch confituren zonder kunstmatige additieven, zonder biet- of rietsuiker, maar met het ingedikte sap van de agave.

  4. CHOC-O-LAIT

    België

    Choc-o-lait zag het levenslicht begin 2004 en is een nieuw concept chocolademelk. Zoals de meeste goede ideeën is het concept de eenvoud zelve: een houten stokje met aan het uiteinde een blok echte, Belgische Callebaut chocolade. Eén minuutje roeren in een kop hete melk en je hebt een heerlijk authentieke chocolademelk. De keuze voor een perfect vierkant blokje chocolade is er gekomen omdat de oprichters wilden refereren naar een authentieke blok pure chocolade. Van bij de start hebben de ontwikkelaars er direct voor gekozen om vier verschillende smaken (puur, melk, hazelnoot en Cointreau) tegelijk uit te brengen. Dit werd gedaan omdat ze zich op die manier nog beter konden onderscheiden van andere chocolademelk merken. Ondertussen worden al veertien smaaksensaties van Choc-o-lait gecommercialiseerd en wordt het merk verkocht in meer dan 40 landen. De doelgroep van Choc-o-lait is nog steeds de speciaalzaak, bakker, chocolaterie, ... en dit zal altijd zo blijven.

  5. VASCOBEL COFFEE

    België

    Sinds 10 jaar delen wij als koffieproducteur onze passie met koffiefijnproevers over heel Europa! Nieuwe uitdagingen brachten ons bij gearomatiseerde gebrande koffie ook wel smaakjeskoffie genoemd. Fijne, niet gesuikerde, natuurlijke aroma's worden aan de koffie toegevoegd gaande van chocolade aroma's , notenaroma's, likeur aroma's, fruitaroma's (amaretto, vanille, hazelnoot, Irish cream...) ed. Naast de gearomatiseerde gebrande koffie hebben wij eveneens een gamma van gearomatiseerde vriesdroogkoffie. Ook hier wordt er uitsluitend gewerkt met natuurlijke of natuuridentieke aroma's en een 100% Arabica. U hebt de keuze uit tien verschillende smaken. Zowel de koffies, de gearomatiseerde gebrande koffie, als de gearomatiseerde vriesdroogkoffie worden onder eigen merk of label geleverd. Invoerder voor Benelux van BISTROTEA: een vernieuwend concept met hoogwaardige Ceylon thee. Thee drinken was nog nooit zo eenvoudig!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CHOCOLADE CONFISERIE ELISE

    België

    Producent van chocoladeconfiserie op ambachtelijke wijze zonder bewaarmiddelen: een uitgebreid assortiment truffels, gechocolateerde hazelnoten en oranjerepels, studentenhaver, manons, zachte praline, marsepein, gevulde zoodiertjes, 30 smaken Paaseitjes, …

  2. PRALINART

    België

    Pralin'Art produceert top kwaliteit pralines op basis van Belgische chocolademet 100% cacaoboter, natuurlijke vanille en zonder toegevoegde vetten. Onze hazelnootvulling bevat minimaal 35% hazelnoten en in onze andere vullingen worden geen geharde vetten gebruikt dewelke eveneens vrij zijn van transvetzuren. Alle toegevoegde aroma's zijn natuurlijk. Het bedrijf werkt sinds 2005 volgens de kwaliteitsnormen van de 'international food standard' (IFS).

  3. LA VIE EST BELLE

    België

    La Vie Est Belle is een veggieburgerbedrijf dat 100% biologisch en vegetarisch burgers producereert. Het bedrijf biedt onder andere een volledige gamma burgers aan: souka burgers, bermuda, kaaskoek, seitan en tofu, tofu-caprese, zonnebloemschijf, hazelnoot, risotto, en meer. Daarnast biedt La Vie Est Belle ook andere vegetarische producten zoals: aperohapjes, fetasalade, gourmetset en tartino.