• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vers vlees

Resultaten voor

Vers vlees

BelgiëHasselt en LimburgGroothandelaar
  1. CLAES FRANS EN ZONEN

    België

    Claes Machines Verkoopt kwalitatief hoogstaande machines voor de voedingsindustrie die de klant performante oplossingen bieden voor de verwerking van o.a. vlees, vis, gevogelte, groenten. Verder biedt Claes Machines diverse oplossingen voor het verpakken van vers vlees, vleeswaren, vis en bereide maaltijden. Gezien de intense samenwerking met Claes Distribution - die over een uitgebreid assortiment aan verpakkingen en sealfolie beschikt- kunnen totaaloplossingen worden aangeboden. De installatie, herstelling en het onderhoud van de verkochte toestellen wordt uitgevoerd door een eigen servicedienst. De planning van het service team wordt aangestuurd door middel van een dynamisch planbord zodat de service planner en de interne medewerkers steeds op de hoogte blijven van de interventies in uitvoering.

  2. GEYSKENS DELIKATESSEN

    België

    Geyskens Delikatessen is gespecialiseerd in voedingsmiddelen zolas ganzen- en eendenlevers, brood, pannenkoeken, charcuterie, apero, aziatischvoedsel, azijn, olie, confituur, fond, glaces, champignons, charcuterie, deegwaren, gevogelte, nagerechten, terrines, texturas, vis, vlees (vers), wild, zuivel...

  3. TRAITEUR VAN CAUTER

    België

    TRAITEUR Leveren van maaltijden en ontbijten voor sport- en jeugdkampen, culturele manifestaties, soepen voor wandelingen, deeltijdse catering (leveren van aparte maaltijdcomponenten), eetdagen, pastafeesten, ... Instellingen en scholen Elke schooldag wordt er een dagverse maaltijd gemaakt bestaande uit soep, aardappelbereiding, groenten en vlees. De maaltijden worden geleverd in warmhoudcontainers tussen 10u30 en 12u00. Bestellen kan men tot 9u45. Enkel op voorhand kan men vegetarische menu's, religieuze menu's of aangepaste menu's bestellen. Soepen Elke dag wordt er verse soep gemaakt, geleverd in warmhoudcontainers vanaf 10 liter. Vaste klanten kunnen tot 9u45 hun bestelling doorgeven.Andere dan dagsoepen moet men 24 uren op voorhand bestellen. Broodjes Men levert enkel broodjes op bestelling (24 uren op voorhand). De volgende broodjes zijn mogelijk: broodjes voor recepties (open belegd, toe belegd) smossen toastjes verschillende variëteiten broodjes broodjes voor koffietafels broodjesbuffet