• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • distributie aan horeca

Resultaten voor

Distributie aan horeca - Groothandelaar - België

BelgiëGroothandelaar
  1. CASTELEIN

    België

    Castelein is een familiebedrijf in hart en nieren. Gabriël Castelein schreef de eerste pagina’s van ons succesvol verhaal vanaf 1969. Als pionier in de distributie van diepvriesdeeg was hij een belangrijke groothandelaar voor fabrikant Vandemoortele. In de loop der jaren zorgde hij voor een belangrijke uitbreiding van het assortiment. Vandaag staat ‘Castelein’ synoniem voor een heel breed aanbod aan foodserviceproducten, die volgens de voorgeschreven HACCP-normen worden bewaard en geleverd door 12 perfect uitgeruste vrachtwagens. Bovendien stellen 30 gemotiveerde medewerkers alles in het werk om u kwalitatieve dienstverlening te garanderen. Exclusief verdeler van dit topmerk voor de betere banketbakker, kok en ijsbereider. Een van de meest uitgebreide assortimenten in België in diepvries voor de horeca, bakker-banketbakker, grootkeuken en ijsbereider. Het hart van onze onderneming.

  2. CEEPAL

    België

    Ceepal is gespecialiseerd in de opslag, handling en distributie van chemicaliën en onderhoudsproducten. Ceepal is verdeler van de volgende chemicaliën: aceton, verschillende soorten ammoniak, amoniumcetaat, ammoniumchloride, antivries, verschillende azijnzuren, … In zijn afdeling onderhoudsproducten biedt Ceepal een uitgebreid gamma producten: borstels en toebehoren, horeca-artiekelen, dispensers, matten, papierwaren, zouten, zwembadproducten, enz.

  3. VAN RIEL GROOTKEUKENS

    België

    Met ruim veertig jaar ervaring is van Riel Grootkeukens NV uitgegroeid tot één van de grote namen in de grootkeukensector, met een oerdegelijke reputatie, zowel op het gebied van projectbeheer en –begeleiding als op het gebied van service. Van een vaag idee tot een concreet plan, van Riel Grootkeukens NV denkt graag met u mee en adviseert u vakkundig bij de realisatie van uw professioneel keukenproject. Uiteraard steeds met de nodige aandacht voor de specifieke wensen en noden van u en uw bedrijf. Alles begint met een persoonlijk gesprek om zo exact mogelijk te weten waaraan de inrichting van uw restaurant of keuken nu en in de toekomst moet voldoen. Daarna worden de eerste ideeën via een schetsfase omgezet in duidelijke plannen. Op die manier krijgen we een goed beeld van uw nieuwe keuken, rekening houdend met de nodige capaciteit, routing en de laaste eisen op gebied van HACCP. Eens de knoop is doorgehakt, kan u voor de installatie en service na verkoop rekenen op de 10 vakmensen van onze servicedienst die voor dringende gevallen 7 op 7, 24 uur op 24, voor u klaar staan. Restaurant, project, bedrijfscatering of snackbar, warme keuken of koude keuken, één of meerdere toestellen, nieuwbouw of renovatie ... Als Authorized Partner van Electrolux Professional voor de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant tovert ons team uw plannen graag om tot de perfecte professionele keuken!