• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke chocolade

Resultaten voor

Ambachtelijke chocolade

BelgiëGent en Oost-VlaanderenFabrikant/producent
  1. RABEKO

    België

    Wij maken heerlijke ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4, 9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light confituren worden gezoet met natuurlijke zoetstoffen. In de soorten met suiker zijn er speciale, zeer gegeerde, soorten zoals Kiwi, Aardbeien met Rabarber en zelfs Woudvruchten confituur. Deze laatste wordt eveneens gebruikt voor het vermengen in barbecuesausen. De confituursoorten zonder suiker zijn geschikt voor mensen met diabetes.

  2. BARRY CALLEBAUT BELGIUM

    België

    Barry Callebaut is 's werelds grootste chocoladefabrikant. Barry Callebaut's klantenbestand bestaat uit multinationals, nationale merkproducten en ambachtelijke gebruikers van chocolade (chocolatiers, patissiers, bakkers en cateraars). Naast de fabricage doet het bedrijf ook onderzoek naar chocoladerecepten: in de afgelopen jaren hebben zij bijvoorbeeld tandvriendelijke chocolade gelanceerd: chocolade met een hoog niveau van antioxidanten (verkocht onder de merknaam Acticoa).

Filters

Resultaten voor

Ambachtelijke chocolade

Aantal resultaten

2 Bedrijven