• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • natuurlijk bier

Resultaten voor

Natuurlijk bier - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
  1. BOUCHONS LECLERCQ ET FILS

    België

    Verified by europages badge

    Opgereicht in 1918, gespecialiseerd in kurken en doppen voor bier, wijn en cider. WIj maken samengesperste kurken, natuurkurken, wijnkurken, bierkurken, ciderkurken en technische kurken. Onze natuurkurken en gecolmateerde kurken zijn 100% natuurlijk en ideaal voor wijn. De samengesperste kurk is ideaal voor ciderflessen. Wij hebben bovendien al het nodige materiaal voor het maken van vruchtenwijn en wijnproducten, zoals bottelmateriaal, vruchtenpersen maar ook muilbanden en kroonkurken. Maison Bouchons Leclercq is alleenvertegenwoordigster voor het bedrijf DIAM bouchage in Fankrijk.

  2. CBS CUSTOMIZED BREWING SOLUTIONS

    België

    Verified by europages badge

    Customized Brewing Solutions gespecialiseerd in brouwenzymen en natuurlijke smaakstoffen die kunnen helpen bij het aanpassen van de eigenschappen van het bier en het produceren van nieuwe merken.CBS is ISO 22000 gecertificeerd.

  3. BROUWERIJ RODENBACH

    België

    RODENBACH is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. RODENBACH bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief! RODENBACH Alexander werd voor het eerst gebrouwen in 1986, ter gelegenheid van de 200e verjaardag van Alexander Rodenbach, mede-oprichter van Brouwerij RODENBACH. Nu, 30 jaar later, is RODENBACH Alexander terug als waardig opvolger. RODENBACH, brouwer van de originele ‘Sour Ale’, presenteert de comeback van het bier RODENBACH Alexander. RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door onze RODENBACH-brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Rosso is een authentiek, licht verteerbaar, zuurzoet verfrissend bier.RODENBACH Rosso wordt gebrouwen op basis van 2-jarig - op eikenhouten foeders gerijpt – RODENBACH-bier gemengd met jonge RODENBACH, het brouwsel ondergaat daarna deels een maceratie met veenbessen frambozen en zure krieken en wordt verder aangevuld met het natuurlijk sap van deze rode vruchten.

  4. SCHELDEBROUWERIJ

    België

    De Scheldebrouwerij is een unieke ambachtelijke brouwerij. Eén van de weinige brouwerijen waar nog op de authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dat wil zeggen met louter natuurlijke grondstoffen, zonder filtrage en zonder pasteurisatie. Al sinds de oprichting van de brouwerij staat de kwaliteit van het bier op de eerste plaats. Door strenge eisen te stellen aan de grondstoffen, het zeer nauwkeurige brouwproces en het vakmanschap van de brouwers is zij in staat deze unieke producten te maken. Deze producten verdienen dan ook echt de unieke namen. De namen van de bieren zijn veelal verbonden met oude volksverhalen zoals over "De Lamme Goedzak" of over "De Dulle Griet". De brouwerij en haar bieren zijn een echt monument voor bierdrinkers : Hop Ruiter, Zeezuiper, Lamme Goedzak, Dulle Griet, Strandgaper, Witheer, 'n Toeback, Oesterstout, Wildebok.

  5. BROUWERIJ HET SAS

    België

    Ons Assortiment. Bieren : Kerelsbier, Leroy Paulus Oud bruin, Leroy Stout, Livinus, Ridder, Sas Premium Pils, Sasbräu, Special Katje, Vlasbier, Westpils, Yperman. Frisdranken : Natuurlijk bronwater, Palma Citron, Palma Lemon Light, Palma Limonade rood, Palma Limonade wit, Palma Mandarine, Palma Orange, Palma Orange Light, Sprankelend bronwater. Tafelbieren : Bock, Bruin, Prima.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. BROUWERIJ DE PLUKKER

    België

    Onze principes: In onze bieren wordt enkel hop van het eigen hopbedrijf gebruikt. Al onze bieren worden in de eigen brouwerij gebrouwen. Al onze bieren zijn 100% biologisch. Onze speciaalbieren worden op de traditionele Belgische wijze gebrouwen, met niets anders dan de beste gerstemout en Belgische hop, gist en water. We gebruiken enkel grondstoffen die afkomstig zijn uit biologische landbouw: deze zijn vol van smaak en worden met respect voor de natuur en de natuurlijke kringlopen geteeld.

  2. BROUWERIJ SMISJE

    België

    Onze bieren worden gebrouwen met gebruik van mineraalwater en het water van een natuurlijke bron. U hebt de keuze uit het vaste gamma zijnde Smisje Dubbel, een donker bier met dadels, Smisje tripel, Guido, Smisje Wostyntje met mosterdzaadjes, Smisje plus, Smisje Catherine the Great en Smisje Kuvee Elektrik. Daarnaast een paar seizoensbieren zijnde Smisje Speciaal een blond bier met pompoenen, en Smisje Kerst.

  3. BROUWERIJ DE BLOCK

    België

    De maagdelijke en beschermde natuurlijke omgeving en ligging van de brouwerij De Block, de zuiverheid van zijn grondstoffen en bodemlagen, toewijding, geduld en vakmanschap in zijn kleine en grote geheimen, overgedragen van generatie op generatie, tekenen mee voor het gamma bieren van de brouwerij De Block als daar zijn : Satan Gold, Satan Red, Dendermonde, Kastaar.