• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • fotovoltaïsche systemen

Resultaten voor

Fotovoltaïsche systemen - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
  1. VIESSMANN BELGIUM

    België

    Viessmann Groep is een fabrikant van verwarmingssystemen. Het volledige gamma van Viessmann omvat wandcondensatieketels met een vermogen van 1, 9 tot 105 kW, staande condensatieketels met een vermogen van 3, 8 tot 6600 kW en warmtekrachtkoppelingsmodules voor werking met aardgas of bioaardgas met een vermogen van 1, 0 tot 401 kWel resp. 6, 0 tot 549 kWth. Het aanbod hernieuwbare energiesystemen omvat thermische zonnesystemen met vlakke en vacuümbuiscollectoren voor sanitair waterverwarming, verwarmingsondersteuning en koeling, speciale verwarmingsketels en stookinstallaties met een vermogen van 4 tot 13000 kW voor kloofhout, spanen en pellets, warmtepompen met een vermogen van 1, 5 tot 2000 kW voor gebruik van warmte uit de aarde, het grondwater of de omgevingslucht, evenals fotovoltaïsche systemen. Viessmann biedt ook onderdelen voor systeemtechniek en datacommunicatie evenals alle mogelijke perifere systemen van brandstofopslag over radiatoren tot vloerverwarmingssystemen.

  2. ST-ENERGY.BVBA

    België

    Fabrikant van hernieuwbaar energie en op maat gemaakt producten. Wij zijn specialist in thermische en fotovoltaïsch systemen.

  3. SMARTROOF

    België

    De RenoSolPan en NeoSolPan zijn nieuwe innoverende dakpannen, ideaal voor renovatie of nieuwbouw. Door het lichter gewicht kunnen ze op elke bestaande of nieuwe dakstructuur worden geplaatst. De elektrische kring van de RenoSolPan en NeoSolPan wordt gevormd door het in elkaar “klikken” van alle zonnepannen. Dit efficiënte modulair systeem is uiterst gemakkelijk te installeren en kan dankzij dummypannen, in de toekomst verder met fotovoltaïsche elementen worden uitgebreid.EsthetischDe RenoSolPan en NeoSolPan worden volledig in het dak geïntegreerd. Er is geen onderstel of een andere speciaal bevestigingmiddel vereist. Hierdoor ogen de fotovoltaïsche elementen heel esthetisch en natuurlijk op het dak. Tenzij bij beschermde monumenten en landschappen, is er geen stedenbouwkundige vergunning.VeiligheidDe zonnepannen zijn bestand tegen felle rukwinden. Zelfs bij zwaar stormweer blijvven de zonnepannen prima liggen. De pannen worden immers met een inox schroef vastgemaakt.