• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • recepten

Resultaten voor

Recepten - Dienstverlener - België

BelgiëDienstverlener
  1. COLONEL GUSTAVE

    België

    Verified by europages badge

    Colonel Gustave is een project dat zorg draagt voor de planeet. Onze producten worden in België geproduceerd en bestaan voor 95% uit lokale grondstoffen. Ons recept, uitgewerkt door een deskundige in hondenvoeding, is voor 45% gebaseerd op vers kippenvlees (zonder bekken, botten of kraakbeen), aangevuld met lokale vruchten en groenten: bieten, erwten, peren, cichorei, brandnetels... "Wij bieden een assortiment brokken voor honden en katten, aangepast aan de voedingsbehoeften van ieder dier en met een unieke smaak. Onze verpakkingen bestaan uit composteerbare materialen, zonder plastic en zijn compleet recycleerbaar. Wij bieden professionals uit de gezondheidssector voor dieren (dierenartsen, kwekers enz.) en detailhandelaren (tuincentra, dierenwinkels, distributeurs van ecologisch verantwoorde producten enz.) natuurlijke en ethische kwaliteitsproducten. Wij kunnen u diverse soorten verpakkingen bieden en leveren ook bulkproducten... Wenst u een ethisch Belgisch merk van dierenvoeding te vertegenwoordigen? Wilt u graag onze brokken verpakt of onverpakt in uw winkel aanbieden? Wenst u onze brokken onder uw eigen merk te verkopen? Aarzel dan niet langer om uw project met ons te bespreken. Wij werken in heel België, Luxemburg en in het noorden van Frankrijk.

  2. QUALITY FOOD GROUP

    België

    Quality Food Group maakt bereide gerechten onder de naam Cuisine Maison. We bieden een constant product waarbij kwaliteit en smaak centraal staan. Klassiekers tot seizoensgerechten: De koks van Quality Food Group maken elke dag duizenden bereide gerechten klaar. Onze klassiekers zijn stoofvlees, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. Ook onze spaghettisaus, kip curry of bami goreng zijn topproducten. In verschillende seizoenen hebben we een speciaal aanbod. Zo bieden we wild in het jachtseizoen of paëlla en zeeduivel in witte wijnsaus in de zomerperiode aan. Afhankelijk van het product en dankzij onze vacuümverpakkingen en pasteurisatie, blijven onze bereide gerechten vier tot vijf weken houdbaar. Eigen recepten of receptuur van de klant: Quality Food Group maakt zijn bereide gerechten volgens eigen receptuur. Maar indien u dat wenst, kunnen onze koks ook met uw recept aan de slag.

  3. MAROLI

    België

    Gegroeid vanuit de ambitie om een uitgekiend design, gecombineerd met doeltreffende functionaliteit, in de praktijk te brengen, is Maroli (°1971) intussen een vaste waarde geworden. Particuliere woning, kantoor of dienstencentrum… ons professionele team maakt van elk interieur een buitengewoon staaltje van esthetisch vernuft. Ongeacht of u vrienden, familie, zakenpartners of klanten wilt ontvangen, wij streven steeds dezelfde hoogstaande kwaliteitsnormen na. Ons recept hiervoor? Ervaren medewerkers met een getraind oog voor details én zorgvuldig geselecteerde topmerken die van kwaliteit hun keurmerk wisten te maken. De persoonlijke service – vanaf het eerste contact tot de finale oplevering – is de rode draad doorheen uw volledige project.

  4. KORDEKOR

    België

    Kordekor realiseert unieke interieurs in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. We gaan daarvoor graag een partnership aan met externe ontwerpers, die een beroep kunnen doen op onze projectcoördinatie, wat een grote meerwaarde kan betekenen dankzij onze eigen multidisciplines. Onze verschillende afdelingen zijn ook afzonderlijk inzetbaar. Oog voor wat mooi is Dat is wat we delen met onze klanten. De appreciatie voor een kleurenpalet, de erkenning van duurzame materialen, de tederheid van een kwalitatieve stof, de aantrekkingskracht van een gedetailleerde afwerking. Voeg daar onze vakkennis, ervaring en specialiteiten aan toe en u hebt het perfecte recept voor elk interieur. Ons engagement De spirit van het Kordekor-team is conceptueel meedenken met de ontwerper & zich onderscheiden in vakkennis en stijl. Kordekor wil verder beheersbaar groeien en streeft naar duurzame langetermijnrelaties met zijn klanten.

  5. HET ANKER

    België

    Het Anker staat borg voor een authentieke en unieke smaaksbeleving bij de bierliefhebber en groeide uit tot een internationaal gelauwerde brouwerij. Dat succes danken wij grotendeels aan onze authenticiteit. De oude recepten vormen nog steeds de basis van het brouwproces en een variëteit aan hop en kruiden brengen onze bieren op smaak. Sinds de jaren negentig kreeg de brouwerij een flinke opknapbeurt.  Charles Leclef, de vijfde generatie van de familie die de brouwerij in 1872 over kocht, startte met de restauratie van de oude gebouwen en moderniseerde de koeling-, gisting- en lageringinstallaties. Een groot deel van het bier is bestemd voor de export: Japan, Mexico, Verenigde Staten, Denemarken, Italië, Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Australië, Canada, Polen, … 25 landen in totaal zijn verlekkerd op onze bieren ( Gouden Carolus Classic, Gouden Carolus Tripel…, Cuvée van de Keizer, Lucifer, Maneblusser, Anker pils, Anker Herfstbok, Boscoli).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. APICBASE

    België

    Beheer alle keukens van je horeca-onderneming in één app. Neem datagedreven beslissingen en optimaliseer voorraadbeheer, kostcontrole, planning, inkoop en winstgevendheid. Apicbase is de centrale hub voor ingrediënten, recepten en menu's, met automatische foodcostberekeningen, margecontrole en allergenenchecks. De informatie is overal, altijd en op elk apparaat toegankelijk. Met de voorraadmodule bespaar je heel wat tijd op voorraadtellingen en krijg je een uitgebreid overzicht van je voorraad. Met de inkoopmodule vlieg je door je inkooproutine, dankzij bestelsuggesties gebaseerd op reële kassagegevens en voorraadstatus. Bestel rechtstreeks bij je leveranciers. Meer dan 1000 horeca zaken in binnen- en buitenland maken al gebruik van Apicbase om hun dagelijkse routines te automatiseren, en om meer inzichten te krijgen in de zaken waar het echt om draait. Restaurants en hotels die Apicbase gebruiken zien een vermindering in food waste, zijn beter in staat om hun menu te optimaliseren en besparen massa's tijd aan taken die ze anders manueel moeten opvolgen.

  2. UNITT

    België

    Unitt beheert de cloud- en hosting-infrastructuur onder uw strategische applicaties, terwijl u zich volledig concentreert op uw bedrijfsvoering. Harde garanties op hersteltijden en direct contact met onze beheerders: dat is ons recept voor een hechte samenwerking.Unitt combineert jarenlange operationele ervaring met diepgaande kennis van de modernste technologieën. Daarmee ontwerpen we hoogwaardige cloud- en hostingdiensten en beheren die onder strenge SLA's.

  3. RECEPTEL

    België

    U investeert tijd en energie in uw core business. Receptie-en onthaaldiensten zijn onze core business. Receptel neemt u de zorgen voor receptie en telefonie uit handen. Samen met u zoeken wij een gepaste oplossing, op maat van uw behoeften. Regelen wij al uw front-deskaktiviteiten of springen we in waar en wanneer nodig ? Aan u de keuze. Een samenwerking met Receptel is gebaseerd op duidelijke afspraken. Outsourcingformules: Receptel biedt u kwaliteitsvolle samenwerkingsformules die u als gegoten zitten en uw time management onder controle houden. Maak kennis met Totale en Tijdelijke Outsourcing en de Continuïteitsformule. Extra diensten: Receptel biedt ook meer dan Outsourcingformules. Wij zijn ook specialist in consultancy en in de aanwerving van nieuwe receptionisten/es en onthaalmedewerkers. Bent u last minute op zoek naar hulp voor uw onthaal? Dan vindt u bij Receptel de oplossing.