• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vers vlees

Resultaten voor

Vers vlees

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. DELAVI

    België

    Delavi is de schakel tussen varkenskweker en vleesverwerkende sector. Als voormalig slachthuis werken we al sinds de oprichting in 1946 nauw samen met de varkenskweker en voederbedrijven. Dit garandeert ons constant met een zo kwaliteitsvol en gezond mogelijk varken aan de slag te kunnen. In 1991 koos delavi bewust voor een focus op versnijden, uitbenen, verpakken en verdelen van varkensvlees. Voor het slachten is sindsdien een nauw partnership opgezet met 2 slachthuizen in de nabije omgeving. Deze aanpak laat iedere partner in de voedingsketen toe volledig te focussen op zijn kernactiviteit, zonder het overzicht te verliezen. Vanzelfsprekend staan partneroverleg en langetermijndenken bij deze aanpak centraal. Dankzij de focus op versnijden, verpakken en verdelen kan delavi zeer flexibel inspelen op klantvragen. Diverse versnijdingsmethodes en verpakkingen worden gecombineerd zonder aan efficiëntie in te boeten. Met de eigen vrachtwagenvloot en ervaren chauffeurs brengen wij deze op maat gemaakte producten tijdig en veilig op de plaats van bestemming.

  2. NATUURVLEES DOBBELAERE

    België

    Niet alleen zijn we zelf superbekwaam over de gezonde kwaliteit van ons vlees. Geregeld krijgen we ook externe controleurs over de vloer. Voor deze grondige bedrijfsinspectie's zetten we graag onze deuren open. Want .. We doen er alles aan om elke HACCP richtlijn (hazard analysis of critical control points) minutieus op te volgen. Zowel voor de productie, registratie , hygiëne en tracering Omdat we zelf de hele keten bestrijken, zijn onze producten makkelijk traceerbaar. De verplicht ons uiterst gewetensvol en nauwgezet te werk te gaan. Het grote voordeel is dat we zelf het hele proces controleren. Deze werkwijze vertaalt zich uiteindelijk in een eerlijke prijs, die alle extra inspanningen voor gezond en lekker eten beloont. Onze klanten kunnen gerust zijn: ze krijgen de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We verzekeren pure kwaliteit vanaf het prille begin. De varkens en zelf gekweekte runderen worden gevoederd met aardappelen, granen en zelfgemaakt natuurzuiver meel. Alleen natuurzuivere grondstoffen komen terecht in de voederbakken. Van industriële voeding is geen sprake. Dat weerspiegelt zich uiteraard in onze eindproducten. Het verrukkelijke stuk vlees op uw bord is het resultaat van onze eerlijke en gezonde aanpak in de stallen.

  3. 'T VLEESHUIS

    België

    Op zoek naar heerlijk vers vlees, van het kleinste, smakelijkste stukje tot grootkeukenproducten in grote hoeveelheden? Dan bent u bij ’t Vleeshuis aan het goede adres. 30 jaar uitstekende service Onze klein- en groothandel is na 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij zowel particulieren als diverse instellingen. Die uitstekende reputatie danken we niet alleen aan de kwaliteit van ons aanbod, maar ook aan onze maataanpak: een klantgerichte service die beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen, en dat tegen een scherpe prijs. Uitgebreid assortiment Ons uitgebreid assortiment wordt ten zeerste gewaardeerd door onze trouwe klanten uit diverse sectoren: rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca, bedrijfsrestaurants, traiteurs of feestzalen… Maar ook de particulier kan genieten van onze interessante promoties en colli’s. Nagelnieuw atelier We bereiden onze producten in een nagelnieuw atelier dat aan de strengste hygiënische normen beantwoordt en is uitgerust met tal van hoogtechnologische apparatuur zoals slicemachines, vleesvermalsers, zaagtoestellen en versnijders.. Bovendien zijn onze mensen stuk voor stuk vaklui die met de glimlach en kennis van zaken elke dag onze kwaliteitsbelofte nakomen. 6 dagen op 7 Niet te vergeten: ’t Vleeshuis staat 6 dagen op 7 garant voor stipte en correcte huisbestellingen in optimaal uitgeruste en geconditioneerde vrachtwagens. Zo hoeft u zich niet eens te verplaatsen.

  4. COVAMEAT

    België

    Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

  5. SLAGERIJ TAVEIRNE

    België

    Onze huisgemaakte vleesbereidingen zijn overheerlijk.Naast vers vlees en tal van traditionele gerechten schotelen we u ook de nieuwste culinaire trends voor.Proef van onze wereldkeuken en probeer onze creaties voor de wok, tepan yaki, …U kan bij ons terecht voor rund, kalf, varken, kip, kalkoen, lam en wild in het seizoen op aanvraag.Naast een reeks vaste en dagelijks terugkerende verse producten, vindt u in ons assortiment ook een gevarieerd aanbod van wisselende gerechten, aangepast aan seizoenen, actuele trends en u behoeftes.Ons assortiment is daarmee een goede mix van variatie en kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. VERSMARKT DELVAN

    België

    Versmarkt Delvan is een familiaal vleesverwerkend bedrijf met een vijfentwintigtal gemotiveerde werknemers. Het bedrijf levert dagelijks aan horeca en grootkeukens. Particuliere klanten kunnen in de bedrijfswinkel terecht voor een uitgebreide gamma aan dagverse producten. Vers vlees, fijne vleeswaren, kaas, groenten en fruit, barbecues, traiteurbereidingen, belegde broodjes, feestschotels, ... De runderen worden levend aangekocht, bij erkende kwekers uit onze polders. Versmarkt Delvan koopt enkel jonge vrouwelijke dieren van het Belgisch Wit-Blauw ras. Varkensvlees en gevogelte worden bij vaste, erkende slachthuizen aangekocht.

  2. MAMA TOMY

    België

    Mama Tomy's comfortabel en gastvrije ***hotel. Centraal gelegen in de Vissersstraat, op 50 m van het strand en het Casino is het een ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Blankenberge.Alle kamers zijn voorzien van bad/douche, WC, telefoon, televisie en wekdienst.Kamers met terras zijn eveneens beschikbaar. De gasten van Hotel Paradisio kunnen uitgebreid genieten van Bistro Tommies' ontbijtbuffet. Vers gebakken eitjes en spek, een ruim assortiment vlees- en kaasbeleg, verse broodjes, fruit, ontbijtgranen en fruitsappen: en dat alles zo veel je maar wilt.

  3. BEST-VLEES BV

    België

    Onze totaal vernieuwde versnijzaal , alsook onze nieuwe machines staan 100 % paraat voor de juiste snit en verpakking op vraag van onze klant ! Onze compleet vernieuwde vloot koelwagens zorgt ervoor dat alle leveringen perfect op tijd geleverd kunnen worden ! Hygiene en voedselveiligheid draagt best-vlees hoog in het vaandel ! Dagelijks worden door mijn tweelingszonen jean-louis, jerome en ikzelf peter vers lekker vlees versneden en verpakt van de beste kwaliteit ! Bouckaert betekent vlees ! Onze vleeskennis hebben we dan ook te danken aan onze ouders, grootouders en overgrootouders ! Export naar frankrijk, nederland, duitsland, spanje, italie

  4. CULINAIR HUIS VANDEPUTTE

    België

    Culinair Huis Vandeputte biedt een uitgebreid aanbod aperitiefhapjes, soepen, voorgerechten, koude schotels, belegde broodjes, kant en klare hoofdschotels, vers ongebakken vlees, bereid gebakken vlees in saus, visfondue, vleesfondue, chinese fondue, vleesgourmet en nog veel meer, maar ook belegde broodjes, alles te verkrijgen in hun winkel te Zonnebeke.

  5. BRUGSE VLEESCENTRALE

    België

    De Brugse Vleescentrale is een marktgericht bedrijf waar het eindproduct, 'vers vlees en vleesbereidingen klaar voor consumptie', een centrale plaats inneemt.

  1. FAG CREATIVE FOODS

    België

    Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

  2. MAES TRANSPORT

    België

    Sinds 1932 is Maes-Transport gespecialiseerd in Vee- en koeltransporten. Reeds 3 generaties ver is Maes-Transport een vakman in de transport sector. Maes Transport is vooral aanwezig in Italië met zo'n 30-tal koelwagens. 3 veewagens rijden voornamelijk met kweekdieren door gans Europa. Veevervoer : Alle dieren kunnen door ons worden vervoerd. Het gaat vooral om schapen, varkens en koeien maar ook waterbuffels, lama’s en struisvogels. Het spreekt voor zich dat iedere diersoort een andere behandeling vereist. Koeltransport : Onze koelwagens hebben vooral een Zuid-Europese bestemming. Op de heenreis vervoeren ze in opdracht hangend vlees, op terugreis bederfelijke eetwaren. Iedere koelwagen is ook uitgerust voor het dubbel laden van europallets, dit voor lichte goederen die gevoelig zijn bij het stapelen. Vleeshaken + plastiek latten worden ook steeds voorzien.

  1. KIPCO-DAMACO

    België

    Kipco-Damaco is een distributeur van verse en diepvries gevogelte en wildproducten.Ze bieden ook een breed gamma van vlees. Zoals kip, kalkoen, gekookte soepkip, varken, rundsvlees. Ze zijn tevens importeur en exporteur van vlees.

  2. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

    België

    Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

  3. DUBRUL

    België

    Vishandel Traiteur Dubrul uit Rollegem beschikt over wekelijkse promoties. Zowel promoties verse vis als traiteur suggesties voor vlees en vis.