• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • natuurlijke bereiding

Resultaten voor

Natuurlijke bereiding

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. DE KAZERIJ

    België

    Goesting in ... karaktervolle kaas van eigen bodem! GOESTING Goesting is volgens de Vlaming het mooiste woord van de Nederlandse taal en betekent 'zin hebben in'. Oorspronkelijk komt het van het Latijnse woord 'gustus', wat 'smaak' betekent. KARAKTERVOLLE KAAS In Flandrien-kaas herontdek je de Vlaamse, authentieke smaak van weleer. Je geniet van de intense en tegelijk zachte nasmaak. Je proeft karaktervolle kaas, een Flandrien waardig! VLAAMSE BODEM Een lekkere Flandrien-kaas ontstaat bij de bron, Vlaamse melk van de allerhoogste kwaliteit. De bereiding van de kazen gebeurt naar traditioneel recept en volgens de strengste kwaliteitseisen, waarbij het vakmanschap van de kaasmaker een cruciale rol speelt. Met een natuurlijk rijpingsproces en de nodige tijd krijg je een Flandrien-kaas waar je echt goesting in hebt!

  2. MAKKIE

    België

    Met een team van bijna 900 huishoudhulpen staan wij dagelijks voor je klaar om je een handje te helpen bij je huishoudelijke taken. Wij onderscheiden belangrijke taken die uiteraard te combineren zijn: - schoonmaken van de woning: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, … - bereiden of voorbereiden van een maaltijd - strijken en/of plooien van textiel - boodschappen doen Je kan kiezen welke dag van de week je hulp wenst en ons je voorkeur laten weten voor een voor- of namiddag. Per gewerkt uur betaal je één dienstencheque (€ 9), in papieren of elektronische vorm. Je contacteert ons telefonisch of via dit inschrijvingsformulier om een aanvraag voor hulp in te dienen. Natuurlijk mag je ook steeds langs komen in één van onze 10 filialen, verspreid over West-Vlaanderen. Wij schrijven je in en geven je de nodige uitleg over de werking van Makkie en het dienstenchequesysteem.

  3. CLARYS FOOD INGREDIENTS BELGIUM

    België

    Onze producten. Voor maalderij : up to date gamma Claryfar hulpstoffen voor optimale correctie en verbetering van oogstgerelateerde kwaliteitsafwijkingen of invulling van specifieke technische bakproductvereisten. Voor bakkerij: back to basics modulaire verbeteraarmodules voor gepersonaliseerde kwaliteitssturing op brood, kleingoed, viennoiserie en andere gegiste bakkerijluxegoederen. Voor biscuiterie : functionele hoogactieve hulpstofconcentraten voor kwaliteitsoptimalisatie van pannenkoeken, wafels, malse banketwaren en krokante biscuitproducten. Voor chocolade: hoog natuurlijke stabilisatiesystemen voor structuuroptimalisatie en houdbaarheidsverlenging van authentieke ganaches, vetcremes en andere pralinevullingen. Voor kant- en klaar : oplossing voor uw kant- en klare maaltijd. Voor vlees: wij verschaffen u de gepaste know how en ondersteuning bij uw vragen aangaande vleesproducten, bereide vleeswaren en vleesbereidingen.