• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gerechten%20-%20diepvries%20kant-en-klaar

Resultaten voor

Gerechten%20-%20diepvries%20kant-en-klaar

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. CROP'S

    België

    Crop’s NV te Ooigem is producent van diepvriesgroenten, diepvriesfruit en diepvries kant-en-klaar maaltijden. Fruit by Crop’s is een onderdeel van Crop’s en is gespecialiseerd in alle diepgevroren fruitsoorten en purees, maar ook in fruit mengelingen en individuele assortimenten voor smoothies. Vegetables by Crop’s is het tweede onderdeel van Crop’s NV, dat diepvriesgroeten, voorbereide groeten en aardappelen aanbiedt. Ten slotte biedt Ready Meals by Crop’s kant-en-klare diepgevroren maaltijden. Crop’s levert aan groothandelaars en supermarkten.

  2. VRIESMANNEKE

    België

    Als food-professional bent u steeds op zoek naar nieuwe producten en mogelijkheden om uw zaak nog beter te kunnen runnen. Op het vlak van diepvries- en gekoelde producten willen wij uw partner worden. Via persoonlijk contact, correcte afspraken en een vlotte service leveren wij reeds sinds 1971 de beste producten aan keukens in West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

  3. DELIXA BV

    België

    Het bedrijf DELIXA BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvriesgebak, diepvriesproducten, diepgevroren levensmiddelen - productie, en natuurlijke ingredienten. Het is gevestigd in Anzegem, België.

  4. FRIBONA NV

    België

    Het bedrijf FRIBONA NV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gerechten - diepvries kant-en-klaar, en Gerechten - diepvries kant-en-klaar. Het is gevestigd in Oostkamp, België.

  5. MECO

    België

    Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering of stukverkoop. Het spreekt voor zich dat we bij dit proces zo goed mogelijk uw wensen respecteren. Zodat u zich helemaal kan vinden in zowel het snijgewicht, de snit, de verpakking, het assortiment als de bewerking. Panklare gerechten: van aperobrochette tot zigeurschnitzels. Gehaktafdeling : van bouletten, vleesbroden tot diverse hamburgers, worsten… Koude schotels: gedresseerde salads… Warme keuken: stoofvlees, vol-au-vent, … Ook Halal, vegetarisch en visproducten.