• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • rode wijnen

Resultaten voor

Rode wijnen

BelgiëBrugge en West-VlaanderenFabrikant/producent
  1. MARO

    België

    Maro werd opgericht in 1982 door Roland Demuyt & echtgenote, begonnen als een bescheiden bedrijfje, door zijn massale aankopen, zijn persoonlijke service en na-verkoopdienst, uitgegroeid tot één van de sterkste zaken wat betreft “gedekte tafel”. MARO’S TROEVEN: -> hoogwaardige kwaliteitsproducten -> bij breuk mogelijkheid tot aanvulling -> gratis thuislevering mogelijk en vanaf €125 door onze chauffeur met controle van de producten in het bijzijn van de klant -> een showroom van 400 m² -> onklopbare prijzen -> persoonlijke service na verkoop

  2. BROUWERIJ RODENBACH

    België

    RODENBACH is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. RODENBACH bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief! RODENBACH Alexander werd voor het eerst gebrouwen in 1986, ter gelegenheid van de 200e verjaardag van Alexander Rodenbach, mede-oprichter van Brouwerij RODENBACH. Nu, 30 jaar later, is RODENBACH Alexander terug als waardig opvolger. RODENBACH, brouwer van de originele ‘Sour Ale’, presenteert de comeback van het bier RODENBACH Alexander. RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door onze RODENBACH-brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Rosso is een authentiek, licht verteerbaar, zuurzoet verfrissend bier.RODENBACH Rosso wordt gebrouwen op basis van 2-jarig - op eikenhouten foeders gerijpt – RODENBACH-bier gemengd met jonge RODENBACH, het brouwsel ondergaat daarna deels een maceratie met veenbessen frambozen en zure krieken en wordt verder aangevuld met het natuurlijk sap van deze rode vruchten.

Filters

Resultaten voor

Rode wijnen

Aantal resultaten

2 Bedrijven