• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • brons

Resultaten voor

Brons

BelgiëBrugge en West-VlaanderenFabrikant/producent
  1. DE KAZERIJ

    België

    Goesting in ... karaktervolle kaas van eigen bodem! GOESTING Goesting is volgens de Vlaming het mooiste woord van de Nederlandse taal en betekent 'zin hebben in'. Oorspronkelijk komt het van het Latijnse woord 'gustus', wat 'smaak' betekent. KARAKTERVOLLE KAAS In Flandrien-kaas herontdek je de Vlaamse, authentieke smaak van weleer. Je geniet van de intense en tegelijk zachte nasmaak. Je proeft karaktervolle kaas, een Flandrien waardig! VLAAMSE BODEM Een lekkere Flandrien-kaas ontstaat bij de bron, Vlaamse melk van de allerhoogste kwaliteit. De bereiding van de kazen gebeurt naar traditioneel recept en volgens de strengste kwaliteitseisen, waarbij het vakmanschap van de kaasmaker een cruciale rol speelt. Met een natuurlijk rijpingsproces en de nodige tijd krijg je een Flandrien-kaas waar je echt goesting in hebt!

  2. VANCOILLIE JOSE & CO

    België

    Sinds 1978 is José Vancoillie & Co een betrouwbare partner voor het fabriceren van fijn-mechanische stukken, met een modern machinepark dat wij constant optimaliseren. Stukwerk, prototypes, kleine en middelgrote series in staal, aluminium, gietijzer, inox, koper, messing, brons en kunststof behoren tot onze mogelijkheden.

  3. IGNACE

    België

    Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.

  4. PUR PAIN

    België

    De beste ingrediënten, een traditionele ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, héél véél passie en liefde voor het vak en een glimlach… Het recept voor uw lekker ambachtelijk brood… GENIET ERVAN!