• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • aperitief

Resultaten voor

Aperitief

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. BROUWERIJ RODENBACH

    België

    RODENBACH is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. RODENBACH bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief! RODENBACH Alexander werd voor het eerst gebrouwen in 1986, ter gelegenheid van de 200e verjaardag van Alexander Rodenbach, mede-oprichter van Brouwerij RODENBACH. Nu, 30 jaar later, is RODENBACH Alexander terug als waardig opvolger. RODENBACH, brouwer van de originele ‘Sour Ale’, presenteert de comeback van het bier RODENBACH Alexander. RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door onze RODENBACH-brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Rosso is een authentiek, licht verteerbaar, zuurzoet verfrissend bier.RODENBACH Rosso wordt gebrouwen op basis van 2-jarig - op eikenhouten foeders gerijpt – RODENBACH-bier gemengd met jonge RODENBACH, het brouwsel ondergaat daarna deels een maceratie met veenbessen frambozen en zure krieken en wordt verder aangevuld met het natuurlijk sap van deze rode vruchten.

  2. HOTEL DE ORANGERIE

    België

    Dit voormalig klooster uit de 15e E werd omgebouwd tot een romantisch luxueus boutique hotel dat uitgeeft op de pittoresque rei “ den dyver”, in het historisch en cultureel  hartje  van Brugge. Op het terras , gelegen aan de rei, kan u genieten van de zon, de pracht & praal van de stad  en van een koffiemoment, apéritief of een Engelse High Tea. We beschikken over 20 romantische kamers welke allen op een verschillende manier werden gedecoreerd met de gezelligheid van toen en de luxe van nu.

  3. CROONHOF

    België

    Hostellerie Croonhof ***, geniet een bevoorrechte ligging in het hartje van het kunsthistorische Veurne en op enkele minuten van het Noordzeestrand. Veertien aangename kamers zijn voorzien van alle modern comfort. In de stemmige wijnbar kan men genieten van een aperitief of lekker glaasje wijn. Gina en Christian zorgen voor een onberispelijk en gemoedelijk onthaal. Zeer graag zijn wij tot Uw dienst voor groepsmaaltijden allerhande.

  4. ABRAMO

    België

    Abramo, trendsetter in het aperitiefgebeuren in de Benelux , is een jong dynamisch bedrijf sinds 1990, gevestigd in Zwevegem. Met vernieuwing als motto groeide de onderneming uit tot een stevige KMO met een veertigtal vaste medewerkers. Abramo produceert delicatessen op ambachtelijke wijze waarbij zorgvuldigheid en passie voor voeding centraal staan. Kwaliteit en versheid gaan hier hand in hand. Abramo is een vers specialist maar actief sinds menige jaren met dezelfde filosofie in het diepvriesgebeuren. Grondstoffen worden nauwkeurig uitgekozen en doorlopen het artisanale, flexibele productieproces. Omdat het bedrijf alles zelf in huis bereidt - tot en met het mengen van de kruiden toe – heeft het verregaande inspanningen geleverd om perfect te beantwoorden aan de voorschriften rond hygiëne en traceerbaarheid. Abramo staat voor een onberispelijke kwaliteit. Het flexibele karakter van de onderneming laat toe snel in te spelen op de markttendensen van de Frans-Belgische keuken tot Braziliaanse tortillas en zorgt zo voor één grote wereldkeuken. Van een klassieke zakouski tot het meest innovatieve aperitiefhapje, als specialist in het vak denkt Abramo mee met de klant tot het plaatje klopt.