• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke bakkerij

Resultaten voor

Ambachtelijke bakkerij

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. RANSON-CANNIÈRE

    België

    Gegroeid uit een familiaal bakkersbedrijf in het West-Vlaamse Aarsele, evolueerde de ambachtelijk-industriële bakkerij Ranson-Cannière sinds 1955 tot een van de meest toonaangevende ondernemingen in haar soort. Het aanbod van de bakkerij is indrukwekkend groot. Zowel de brood -als de banketafdeling bieden u een enorme diversiteit en een bijzonder rijke schakering aan soorten. Ook grote hoeveelheden worden op een snelle, efficiënte en kwalitatief hoogstaande manier bereid en geleverd. De bakkerij biedt 84 soorten brood, 87 soorten koeken, 20 soorten drooggebak, 59 soorten kleingebak, 381 soorten gebak, 3 seizoen producten en diversen. De volledige en uitgebreide gamma’s vindt u op hun site.

  2. SMILDE BAKERY

    België

    Smilde Bakery bestaat uit een groep professionele bakkerijen en levert een breed assortiment aan ambachtelijke bakkerijproducten. Met haar productgroepen bedient Smilde Bakery elk marktsegment: van ambachtelijke bakkerijen en -slagerijen, foodservice, benzinestations, cateringbedrijven, collectiviteiten en retail tot industriële bakkerijen. Het assortiment voorziet in ruim 500 ambachtelijke bakkerijproducten, gericht op de professionele markt en de consumentenmarkt. Produkten : roomhoorns en bladerdeegschelpen, tarteletten en taartbodems, zanddeeg, meringues en charlottes, choux en eclairs, hartige producten, diepvries patisserie, afgewerkte patisserie, koekjes, bake-off snacks…

  3. IGNACE

    België

    Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.

  4. PUR PAIN

    België

    De beste ingrediënten, een traditionele ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, héél véél passie en liefde voor het vak en een glimlach… Het recept voor uw lekker ambachtelijk brood… GENIET ERVAN!