• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • slachthuizen

Resultaten voor

Slachthuizen

BelgiëAntwerpen en omgeving
  1. ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ

    België

    Bij Anedro-Service koopt u kwaliteitsmessen met garantie, aan scherpe prijzen, en u krijgt een professionele uitleg over gebruik en onderhoud ervan. Alle messen worden vakkundig en gekoeld in eigen atelier geslepen. We slijpen voor hondenkapsalons, dierenartsen, kappers en maneges slijpen van alle types scheerkoppen en scheermessen, kapperscharen (ook microvertand), effileerscharen en onderhoud aan tondeuzes. Wij slijpen ook voor scholen, horeca, stoffeerders: alle keukenmessen, scharen, papiersnijmessen tot 1m. En nog voor supermarkten, visindustrie, slagers, slachthuizen slijpen van alle vleesmachinemessen zoals cuttermessen, charcuteriemesssen, alle types rondmessen, vleeszagen, molenmessen, prikborstels, slicermessen, hakmessen, afsnijmessen, ontvetringen enz.

  2. NIVO FINESS

    België

    Ganzenlever & Truffels Sinds 1994 verkoopt NIVO-finess’ topkwaliteit ganzenlever aan de professionele verbruiker. Topkwaliteit begint bij de strenge selectie van kwekers en slachthuizen, waarbij hoge ethische normen worden gehanteerd. Er is ook een eigen kweekprogramma, met ganzen die het grootste deel van hun leven doorbrengen in de buitenlucht, volle maïs eten en slechts matig worden bijgevoederd. Deze manier van werken zorgt voor ‘de perfecte ganzenlever’, die zijn structuur en vet houdt tijdens het bakken. Enkel een correcte en respectvolle kweekmethode kan resulteren in een absoluut topproduct. Naast foie gras is NIVO-finess’ gespecialiseerd in truffels. Om u het hele jaar de beste selectie te garanderen, werken wij samen met truffelleveranciers in Frankrijk en Italië.

  3. CTO FOOD

    België

    C.T.O. Food is de specialist in gevogelte en vlees producten voor zowel industrie als foodservice. Rechtstreekse verdeling van de modernste bedrijven (slachthuizen en verwerkers) zorgen voor de beste kwaliteit in vlees van kip, kalkoen, soepkip, eend, gans, runds of varken. Voor standaardvlees kan u bij ons terecht maar vergeet niet achter ons bio en halal assortiment te vragen.

  4. LAMBSKIN

    België

    Wij kopen de huiden en vellen reeds meer dan 30 jaar in de export slachthuizen in Europa. En deze worden verkocht aan lederfabrieken in oost europa die deze verwerken in pelsjassen van lam en schaap en ook de koehuiden voor leder en decoratie looien.

  5. E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN

    België

    Wij slachten wekelijks zo'n 4500à 5000 varkens. De karkassen zijn grotendeels bestemd voor versnijding in eigen uitsnijderij. Ook derden (groothandelaars, slagers) kunnen bij ons terecht om varkens te laten slachten. Het varkensslachthuis is HACCP-gecertificeerd, heeft ook een FEDIS FOOD certificaat en het BIO-label. In het runderslachthuis slachten wij wekelijks ongeveer 200 runderen. De meeste runderen worden versneden in onze eigen rundvleesuitsnijderij. Wij slachten ook runderen voor grossiers, slagers en particulieren. Het slachten gebeurt onder continu toezicht van het FAVV. Ook onze eigen kwaliteitsverantwoordelijke waakt continu over hygiëne en voedselveiligheid. Het runderslachthuis heeft een HACCP certificaat, een FEDIS FOOD certificaat voor kmo's en het BIO-label.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. SOPRACO

    België

    De Belgische groep Sopraco hoort bij de voornaamste leveranciers van vlees in Europa. De groep Sopraco levert vlees op maat voor de grootdistributie, winkelketens, beenhouwerijen en de horeca: kalfsvlees, rundvlees, varkensvlees, geitenvlees, wild en gevogelte. Het breed assortiment van vleesproducten bestaat uit zowel technische delen als geportioneerd, vers, diepgevroren, veredeld of gegaard vlees, tot en met de verpakking onder beschermende atmosfeer.