• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • point service

Resultaten voor

Point service

BelgiëAntwerpen en omgeving
  1. IMMO POINT

    België

    Waarom Immo Point? Elk huis heeft zijn eigen verhaal. Dat van ons begon in 1996, toen Ingrid en Luc Missotten Immo Point oprichtten. Hun gedrevenheid, kennis en ervaring vormen de basis van een kantoor waar een uiterst professioneel team voor u klaarstaat. Immo Point is een erkend vastgoedmakelaar en dé referentie in de streek. Uw zorgen zijn onze zorgen. Ontdek doorheen deze pagina's wat Immo Point voor u kan betekenen bij de verkoop of verhuur van uw eigendom! Deskundige schatting De opdracht tot verkoop Uw eigendom in de spotlights Honderd procent service Uw eigendom is verkocht!

  2. PROREST

    België

    Bedrijfscatering Alle reden om een professionele cateraar in huis te hebben die dit bij u realiseert en uit handen neemt. Prorest doet dit iedere dag in vele bedrijfsrestaurants in heel België. Wij stellen met u de dienstverlening samen. Maar daar blijft het niet bij. Prorest onderzoekt continu nieuwe mogelijkheden om het aanbod en de service te vernieuwen. Zo blijven wij uw medewerkers verrassen en zorgen we voor variatie. Verzorging van automaten Voor frisdrank-, snack- en koffieautomaten werken wij samen met gerenommeerde partners. Prorest zorgt dan uiteraard voor het volledige contractbeheer. Onze Prorest medewerkers kunnen zorgen voor het dagelijks vullen en schoonhouden van de automaten. Verzorging van vergaderservice Ons cateringteam verzorgt op aanvraag uw vergaderservice. Wenst u koffie en thee tijdens uw vergadering, een uitgebreid ontbijt , een luxe broodjeslunch of een diner met bediening, ... Bij de start van het contract stellen wij met u een banket map samen, waarin we verschillende arrangementen voor deze vergaderservice opnemen. Projectadvies Prorest heeft de deskundigheid in huis als het gaat om het analyseren en beoordelen van de cateringprocessen binnen uw bedrijf of instelling. Wij geven u graag advies over zaken als voedingskundige kennis, het opzetten van een HACCP systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points), het efficiënter indelen van werkzaamheden of het optimaliseren van de kosten. ...