• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • suiker

Resultaten voor

Suiker

BelgiëAntwerpen en omgevingGroothandelaar
  1. JAN GEVERS

    België

    Jan Gevers verdeelt meer dan tienduizend producten. Ze leveren : margarines, suikers, zouten, fruitconserven in blik, fruit in emmers, halffabrikaten - deeg, schilferdeeg, zanddeeg, taartbodems, broodzakken, taartdozen, alle verpakkingsmateriaal, versiering in suiker, versiering in papier, versiering in chocolade, alle meelproducten, broodverbeteraars, diepvries vleesproductenijsroom, diepvries fruit, diepvries broodjes, diepvries halffabrikaten, diepvries desserten, alle zuivelproducten, gist, eieren, rijstpap, ijsroommix, alle droge vruchten, zaden, noten enz....

  2. VERMEIREN PRINCEPS

    België

    Vermeiren vervaardigt speculaas in al zijn vormen: van de befaamde speculoospasta, over biologische speculoos, fairtrade speculoos en speculoos zonder toegevoegde suiker, tot speculoos met stukjes chocolade en speculoos met amandel. Voor elk wat wils, maar telkens met de heerlijke smaak van ambachtelijke speculoos, zonder smaakstoffen of bewaarmiddelen. Vermeiren verwerkt uitsluitend natuurlijke grondstoffen en kruiden in haar speculoosproducten. De helft van de koekjes worden met het Vermeiren-label op de markt gebracht, de andere helft met een private label. Alle soorten speculoos zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Voor de horeca zijn ook per stuk verpakte koekjes beschikbaar in diverse smaken.

  3. SLEEUBUS

    België

    Sleeubus produceert in Antwerpen amandel- en suikerproducten voor de groothandel in bakkerijgrondstoffen, groothandel in confiserie en chocolatiers. De producten worden gewaardeerd in binnen- en buitenland. Smaakvolle marsepein van een hoge kwaliteit wordt vervaardigd volgens een oude receptuur met amandelen uit streken rond de Middellandse Zee. Andere producten die met dezelfde kwaliteitszin in diverse samenstellingen worden gemaakt zijn: amandelpoeder, pur of gemengd met suiker, geschaafde amandelen, fondant en choco-fondant. De ambachtelijke productiemethode werd in de loop der jaren met behoud van het basisidee aangepast aan nieuwe industriële normen en hygiëneregels. Er wordt sterk de nadruk gelegd op een correcte uitvoering van elk order zodat bestellingen tijdig en in de juiste samenstelling op hun eindbestemming aankomen.

  4. A.VREYS

    België

    A.Vreys biedt alles voor de keuken, baar en zaal: food (koffie, thee, chocomelk, suiker, koekjes, ..), non-food (kookmateriaal, porcelein, messen...) en techniek (koffie apparaten, ijsmachines, vaatwassers, ...). Van consulting over totaalprojecten tot gericht horeca-advies.