België, Alleur
Exotic City, de grootste groothandel in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Bijzonder goed gelegen in het industrieterrein van Alleur dankzij de nabijheid van transportfaciliteiten, beschikt Exotic City over een ergonomisch gebouw dat voldoet aan de strengste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het biedt vandaag de dag meer dan 4.000 referenties op 2.500m² aan magazijnen, m...
Portfolio (188)
Frankrijk, Arengosse
... voor een natuurlijke zoetheid en een authentieke smaak. Natuurlijk Basilicum Aroma: We gebruiken natuurlijke basilicum aroma's om de versheid en authenticiteit van dit aromatische kruid te behouden, wat een uitzonderlijke smaakervaring biedt. Natuurlijk Groene Kleurstof: Een natuurlijke plantaardige kleurstof voor een levendige kleur zonder concessies aan de kwaliteit. (E141ii) Veelzijdige Toepassingen: Bakken: Voeg een frisse en kruidige toets toe aan uw desserts, ijs, sorbets, zoete sauzen, slagroom, meringues, banketbakkersroom. Referentie:SUCRE0005B...
Portfolio (200)
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
...Herontdek het koken en zijn smaken met onze innovatieve natuurlijke culinaire hennepolie, van biologische landbouw, gemaakt in Frankrijk. Culinaire olie gemaakt van biologische hennep, basilicum smaak. Eenvoudig en snel te gebruiken, druk op de pomp en breng op smaak naar wens.
Portfolio (222)
Frankrijk, Grasse
Gevestigd in Grasse, de wereldhoofdstad van aroma's en parfums, is Sélectarôme al meer dan 30 jaar fabrikant van voedingsaroma's. Wij bieden meer dan 3000 referenties van aroma's in vloeibare of poedervorm en hebben ook een assortiment biologische gecertificeerde aroma's ontwikkeld. Daarnaast bieden wij een reeks aroma's die speciaal zijn ontworpen voor e-liquids voor elektronische sigaretten, in ...
Portfolio (186)
Spanje, Malaga
...EMPANADAS RELLENAS IN DE MAAT 12 CMS (65/75 GRS) EN 14 CMS (95/100 GRS) EN KOMEN IN TWAALF SMAKEN: -CARNAVLEES -PITTIGE CARNAVLEES -ZOETE CARNAVLEES MET RAISINS -KIP -PITTIGE KIP -TONIJN -HAM EN KAAS -UIT EN KAAS -CAPRESE (NATUURLIJKE TOMATEN, MOZZARELLA EN BASILICUM) -ROQUEFORT -SPINAZIE EN BECHAMEL -MAÏS ONZE EMPANADAS WORDEN BEZORGD BEVRIJDEN EN ZIJN GESCHIKT VOOR ZOWEL FRIJEN ALS BAKKEN, ZONDER DE NODIGHEID OM TE ONTDOOIEN. ZE WORDEN AANGEBODEN IN DOZEN VAN 24 OF 48 EENHEDEN (IN BLISTERS MET TUSSENWANDEN) VOOR DE 14 CMS EN IN DOZEN VAN 30 EENHEDEN (12 CMS) VERZENDINGEN NAAR HEEL EUROPA...
Portfolio (29)
Portugal, Ponte De Lima
...Benefício Hemp Flower Gin is gemaakt op basis van jeneverbes en een infusie van elf kruiden, waarvan de magie wordt gegeven door de prins der kruiden, kardemom en gember. Het is een gin waarin hennep de hoofdrol speelt, een plant met zeer kruidige smaken, hier in balans gebracht door frisheid en zoetheid. Suggestie voor presentatie Ingrediënten: IJs Verse basilicum Grapefruit schil Benefit Gin...
Portfolio (160)
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren Barilla Sugo Basilico 400g – een heerlijke smaak van Italië in een glas! Deze authentieke Italiaanse tomatensaus wordt gemaakt van de beste ingrediënten en is een exquise mix van zonrijpe tomaten en aromatische basilicum, die de essentie van traditionele mediterrane smaken vastlegt. Verwen uzelf met de rijke en romige textuur die uw favoriete pasta harmonieus omhult en elke hap verandert in een heerlijke culinaire reis. De verleidelijke geur van verse basilicum doordringt elke lepel en tilt uw culinaire ervaring naar een nieuw niveau.
Portfolio (180)
Frankrijk, Bidart
...De biologische set nr. 5 is de samenkomst van alle verrukkelijke geuren: de extra vierge olijfolie 'Zwarte Truffel' biologisch, de extra vierge olijfolie 'l'Originelle' biologisch, de extra vierge olijfolie 'Pebrella' biologisch, de extra vierge olijfolie 'Knoflook en Peper' biologisch, de extra vierge olijfolie 'Basilicum' biologisch, en de extra vierge olijfolie 'Eekhoorntjesbrood' biologisch, in karton. Maison Caudalie doet geen concessies aan kwaliteit!
Portfolio (59)
België, Nivelles
... wortels en de identiteit van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm symboliseert. De smaak van traditie en subtiele smaken De Ardenner combineert gelukkig de smaak van traditie met de meest subtiele smaken. Rijpt van 5 tot 10 weken in zijn jonge versie, van 3 tot 6 maanden in de half-oude versie en meer dan 6 maanden in de oude versie, hij is even heerlijk op brood als in blokjes voor het aperitief. De jonge Ardenner wordt ook geproduceerd: met basilicum met gember en groene peper … Voor sublieme smaken! Het Ardenner-assortiment...
Frankrijk, Ham
... voorop. We zorgen ervoor dat we biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken en dat we ambachtelijke productiemethoden respecteren om de smaken en natuurlijke voordelen te behouden. Onze biologische olijfolie doordrenkt met basilicum is vrij van additieven en conserveermiddelen, en elke fles wordt zorgvuldig gecontroleerd om een onberispelijke kwaliteit te garanderen. Receptidee...
Portfolio (127)
Italië, Santa Ninfa
...Biologische kruiden op basis van gearomatiseerde EXTRA VERGINE OLIE. Intense, frisse en evenwichtige smaak, die doet denken aan Sicilië en zijn krachtige smaken. Perfect voor het op smaak brengen van elk gerecht, veelzijdig in de keuken!
Portfolio (4)
...Artem Oliva's Extra Vergine Olijfolie is verrijkt met unieke Mediterraanse kruiden en geuren. Een perfect idee om de meest authentieke en traditionele Mediterraanse keuken op een nieuwe manier te ontdekken, heerlijk en gemakkelijk te gebruiken in uw gerechten. Aroma Variëteiten: 1. Truffel 2. Rode Peper 3. Tijm 4. Citroen 5. Rozemarijn 6. Basilicum 7. Knoflook...
Portfolio (10)
... groenten. Palamidas worden gemaakt via een gepatenteerd proces van het mengen van 100% natuurlijke biologische smaken met een van onze mild-middelsterkte ultra-premium Extra-Virgin Olijfoliën. In tegenstelling tot veel typische merken uit de winkel die kunstmatig gearomatiseerde, met koolzaadolie doordrenkte olijfolie gebruiken, gebruikt Palamidas alleen pure 100% natuurlijke biologische smaken...
Portfolio (10)
Oostenrijk, Lind Im Drautal
...Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en overgiet met bruine boter! Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en bak ze! Serviervorschlag 4 stuks tomaten-mozzarellapasta overgieten met gesmolten boter en serveren met groene...
Portfolio (11)
Frankrijk, Guérande
...Een kruidenmix bestaande uit rozemarijn, tijm, basilicum, bonenkruid en marjolein. Ideaal om de smaken van Zuid-Frankrijk naar geroosterd kip, salades, tomatensaus of ratatouille te brengen en uw borden te laten stralen. Kruiden uit Frankrijk. SKU:SGPR250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Paris
...Dit is de winnende combinatie voor een foutloze aperitief: een duo van mooie, volle, biologische en ontpitte olijven. Een delicate mix van smaken: de fruitige smaak van Kalamata-olijven, de pittige toets van groene olijven en de kruidige frisheid van basilicum en oregano. Onze oogsten worden uitsluitend met de hand geplukt en op het juiste moment, wanneer de vrucht zijn mooie kleurrijke...
Portfolio (21)
Frankrijk, Biguglia
... Koud Giet 4 theelepels in 1 liter water en laat minimaal 20 minuten op kamertemperatuur trekken. Zeef voor het serveren met of zonder ijs, afhankelijk van je wensen. 70g / 2.40oz ongeveer 35 kopjes Fr. ingrediënten Rooibos, sinaasappel- en citroenschillen, basilicum, natuurlijke cedraat smaak, natuurlijke smaken. En. ingrediënten Rooibos, sinaasappel- en citroenschillen, basilicum, natuurlijke cedraat smaak, natuurlijke smaken.
Portfolio (15)
Spanje, Alcalá La Real
...900 AROMATIZADOS is een kruidenmix van extra vierge olijfolie, gearomatiseerd met verschillende geselecteerde smaken om de keuken een vleugje onderscheidendheid of vooral originaliteit te geven. De culinaire toepassingen zijn eindeloos, met als enige beperking de verbeelding van de consument. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten: -Aroma van chocolade -Aroma van rook -Aroma van witte truffel -Aroma van basilicum -Aroma van serranoham -Aroma van sinaasappel -Aroma van curry...
Portfolio (10)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...De nieuwe snacktrend uit de Verenigde Staten, herzien door de chefs van Cocotine, biedt nieuwe smaken voor uw verschillende consumptiemomenten. De Omelettines van Cocotine zijn beschikbaar in de smaken: Cheddar-bacon 3 kazen (emmental, mozzarella, blauw) Cheddar-bacon van kalkoen Wit: Tomaten-basilicum...
Portfolio (52)
Frankrijk, Mazerolles
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Bruine mosterdzaadjes - Alcoholazijn - Zeezout - 14 % kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn, marjolein, bonenkruid) - Water - Zonder conserveermiddelen Gebruikstips: Deze mosterd met 5 kruiden en Provençaalse smaken is perfect voor bij uw gegrild vlees, gebraden gerechten, warme of koude vleeswaren en marinades. Smeer het op uw grillgerechten, braadstukken en lamsbout om hun sappigheid te behouden, of gebruik het als bodem voor een tonijnquiche... een genot. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g, 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Perpignan Cedex
... heel Europa, heeft het merk SOLETHICS opgericht, dat staat voor kwaliteit, betrokkenheid, diversiteit en innovatie. We telen een compleet assortiment verse kruiden: Dille, Basilicum, Koriander, Dille, Bieslook, Dragon, Laurier, Livèche, Marjolein, Citroenmelisse, Munt, Pepermunt, Oregano, Zuring, Pimprenelle, Peterselie (plat & krul), Rozemarijn, Tijm, Citroentijm, Citroengras, Chinese Bieslook...
Portfolio (30)
Turkije, Istanbul
...zon gedroogde hete chili-pepers, knoflook, honing, tomatenpuree en azijn. Het zal een aanvulling zijn op elke maaltijd met een echt hete en heerlijke toets. "Kruiden en Balsamico Tomatensaus" in een glazen pot van 300 cl. De saus bevat gehakte verse tomaten, knoflook, kruiden (basilicum, tijm, marjolein), honing, balsamicoazijn. Het kan worden gebruikt als een geweldige pastasaus of gewoon als dipsaus.
Portfolio (6)
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Italië, Palagianello
...% Italiaans geproduceerd met verschillende mengsels en smaken zoals: knoflook, sinaasappel, citroen, basilicum, champignon, chilipeper, rozemarijn, truffel. 4) Ambachtelijke groentecraèmes, sauzen en olieproducten. 5) Speciale snacks op ambachtelijke wijze geproduceerd. Soledòr is blij u onze beschikbaarheid te presenteren om zijn producten in te voeren wanneer u behoefte heeft aan verandering in uw...
Portfolio (9)
Frankrijk, Avignon
...Opgericht in 1987 en gevestigd in Avignon, commercialiseert Provence Tradition Provençaalse kruiden. Planten en aromaten worden uitsluitend gekweekt, geoogst, gedroogd en gesneden in de Provence. Subtiele smaken van het terroir, dat is Provence Tradition. PLANTEN MET UITZONDERLIJKE AROMA'S zoals basilicum, tijm, rozemarijn, salie, laurier, marjolein en nog veel meer. Wij distribueren in Frankrijk en het buitenland.
Frankrijk, Sarcelles
Zonnige smaken, geuren van de Middellandse Zee volgen elkaar op om de aperitieftafels te vullen of een onverwachte smaak aan klassieke recepten te geven. TAPENADES, groen, zwart, aubergine, koriander, citroen, pittig, peper, basilicum, tomaat, anchoïade ANTI-PASTI, zongedroogde tomaten in olie, gegrilde aubergines in olie, artisjokharten in olie. Salades van artisjok, aubergine, courgette...
Italië, Praia A Mare
... saffraan en de zaden voor peper. Aroma's, of kruiden, worden over het algemeen gekweekt of komen ook in het wild voor: basilicum, peterselie, koriander, dragon, rozemarijn, salie, tijm, enz. De geuren en smaken van deze essences transformeren de eenvoudigste gerechten in heerlijke maaltijden. Het bedrijf biedt, in handige verpakkingen, alle soorten specerijen en aroma's afzonderlijk aan. Maar het...
België, Céroux Mousty
... smaken op basis van landen en culinaire gewoonten. Wij verwerken uitsluitend natuurlijke producten. Als u op zoek bent naar een specifieke smaak en deze niet in ons assortiment kunt vinden, betekent dit niet noodzakelijk dat we deze niet hebben ontwikkeld. Het kan gewoon zijn dat we deze momenteel aan het produceren zijn en in de lanceringsfase zitten. Wij staan tot uw beschikking.
Frankrijk, Barbentane
Wij zijn een producent van ambachtelijke vleeswaren sinds 7 generaties. Onze vleeswaren worden elke week ambachtelijk vervaardigd om de versheid van onze producten te waarborgen. Zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, bieden ze de smaken van onze regio. Vleeswaren: gedroogde worst, gerolde buik, ... etc. Gekookte vleeswaren: kopvlees, andouillettes, caillettes, etc. Onze grillgerechten: andouillettes, saucissettes (met peper, lamsvlees met munt, basilicum, etc.)...
Populaire landen voor deze zoekterm