Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri is opgericht door de derde generatie AHMET AKÇAKAYA en MEHMET AKÇAKAYA in 2003 in de Kayseri Şerçeönü wijk. Het bedrijf gaat verder met een open houding naar de tijd en vernieuwing. In 2012, met de MİMARSİNAN OSB, gaat het verder met een koudedepot en een wagenpark, zonder af te wijken van het pad dat door de ouderen is getekend, en zet het zijn weg in de sector voort...
Portfolio (5)
Frankrijk, Malataverne
... we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben: - Groene of zwarte olijven - Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...) - Kappertjes - Gegrilde paprika's - Courgette - Aardappelen - Mozzarella en feta kaas - Hardgekookt ei, mayonaise of omelet - Teentjes knoflook.
Portfolio (188)
Spanje, Santoña
... producten waarborgen. We onderscheiden ons door de keuze voor eersteklas ansjovis uit de Cantabrische Zee, die met de hand worden gewassen, gefileerd en verpakt, één voor één. We bieden onze klanten een breed scala aan producten met de ansjovisfilet uit de Cantabrische Zee in verfijnd olijfolie als hoofdrolspeler, in verschillende formaten. U kunt ons vinden in het dorp Santoña (Cantabrië), een plaats die bekend staat om zijn vissershaven, een van de belangrijkste van Cantabrië, waar door de geschiedenis heen de belangrijkste conserveringsindustrieën van de Cantabrische kust zijn ontwikkeld. Onze pro...