Himalaya-zout is een zout dat wordt gewonnen uit mijnen gelegen in de voetheuvels van de Himalaya.
Het resultaat van de verdamping van een zee miljoenen jaren geleden, is Himalaya-zout een product dat is bewaard gebleven van alle vervuiling, een uitzonderlijk product dat in de tijd is bevroren.
De smaak is milder dan die van zeezout en de roze kleur maakt het tot een keuze-ingrediënt. Het vermogen om niet te vochtig te worden, maakt het gemakkelijk te gebruiken in zoutmolens.
De rijke mineralen samenstelling is zijn belangrijkste deugd. Dit zout is namelijk zeer weinig bewerkt.
Himalaya-zout staat ook bekend om zijn voedende eigenschappen voor de huid wanneer het wordt aangebracht als scrub.
Netto gewicht: 50 g
Oorsprong: Pakistan
De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades op smaak brengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
Importeur Cashewnoot W240 Truffel As - Cashewnoot W240 - Geef je aperitief een boost met geroosterde gedroogde vruchten uit onze fabriek in Frankrijk. Ambachtelijk roosteren in onze fabriek in Rungis! Zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, zonder toegevoegde olie.
Importeur Cashewnoten - Cashewnoten W240 - Truffel & fleur de sel van Guéra - Geef uw aperitief een boost met geroosterde gedroogde vruchten uit onze fabriek in Frankrijk. Ambachtelijke branding in onze fabriek in Rungis! Zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, zonder toegevoegde olie.