...Onze chorizo U laat je alle kleuren zien!
Een licht pittige smaak en een zachte textuur.
Met zijn mooie oranje kleur en zijn caliente smaken, wil je niet meer zonder!
Klein pluspunt:
De Chorizo in U is perfect te combineren met een goede volle rode wijn, om al zijn smaken te intensiveren!
Zowel om wat pit toe te voegen aan je borrelhapjes, als in je hoofdgerechten!
SKU:2200063000000...
Het domein Terre de Ghaya, een 30 hectare grote eigendom gelegen in Bédoin aan de voet van de Mont Ventoux in de zuidelijke Rhône-vallei, is een familie wijngaard waar de passie voor wijn van generatie op generatie wordt doorgegeven sinds de jaren 1900. Dit domein, geleid door een vader en zijn dochter, onderscheidt zich door een milieuvriendelijke gravitaire vinificatie.
Dankbaar voor de aangeboden terroir, gepassioneerd door hun vak en bezorgd om het milieu, werkt de familie met de grootste zorg aan de druiven.
Onze wijngaarden produceren druiven van hoge kwaliteit. De geteelde druivensoorten omvatten Viognier, Clairette, Grenache voor de witte wijnen en Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot en Caladoc voor de rode wijnen.
Terre de Ghaya biedt ook unieke wijnervaringen, zoals wijnwandelingen en picknicks in de wijngaarden.
Let op: Overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid, drink met mate.
Ons gebied heeft een uitzonderlijke geografische ligging, maar het heeft nog veel meer troeven: een klimaat dat gunstig is voor de wijnbouw, een rijke geologie, beroemde druivensoorten, opmerkelijke Climats... die het mogelijk maken om wereldberoemde appellaties te creëren. En natuurlijk het vakmanschap van onze wijnmakers, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Uiteraard zijn alle wijnen van La Burgondie het resultaat van het werk van onze coöperatieve wijnmakers...
De expressieve en openhartige geur toont een krachtige combinatie van tuin- en tropische vruchten. Rijpe ananas, gele appels, Williams-peren, honingplanten - dit alles is verweven in een enkele symfonie van smaak. Het lichaam van de wijn is medium met merkbare zuurheid. De afdronk is lang en fruitig. Deze stijl van Chardonnay zal perfect passen bij een salade van groenten en gevogelte of gegrilde witte vis.
Al eeuwenlang erkend om zijn therapeutische voordelen, wordt appelciderazijn ook zeer gewaardeerd in de keuken, waar zijn bijzondere zuurheid en appeltonen vele bereidingen kunnen verbeteren. Onze appelciderazijn is gemaakt van biologische appels (onze boomgaarden worden al meer dan 50 jaar biologisch beheerd). Het is ongefilterd (bevat de moeder), ongepasteuriseerd, glutenvrij en van nature veganistisch.
Netto gewicht: 1kg
Volume: 500ml
Dit nieuwe recept op basis van witte wijn is een variant van de klassieke versie met tonen van wintervruchten. De sinaasappel is meer aanwezig en geeft een lange afdronk. De toevoeging van bruiswater op het moment van serveren zorgt voor lichtheid en frisheid.*
GEWICHT: 1,4 kg
FLES: Fles 75cl
SKU: 013
GVG past zich aan elke klantvraag aan dankzij de service My Bottle :
- Integrale maatwerk van uw wijn
- Bordeaux of andere appellatie, stille wijnen of mousserende wijnen
- Vanaf 6.000 flessen en binnen slechts 6 weken
- 100% Op maat gemaakt : wijn + verpakking + branding
- Een modern en flexibel productie-instrument
- Een multi-competente en responsieve team
- Hoge kwaliteitsnormen
Grande Cuvée Wit
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Witte biologische wijn
Druivenrassen
Vermentino 70% - Ugni blanc 30%.
Verouderd gedurende 12 maanden in nieuwe eiken vaten, daarna 1 jaar in de fles.
Proefnotities
De kleur is lichtgeel met gouden en zilveren reflecties.
De mond is gestructureerd, rond en diep:
- Textuur: mooi en romig
- Aroma's: witte en gele vruchtvleesvruchten
- Afdronk: getoast, vanille, persistent
Voedselcombinaties:
- Gegrilde kreeft met cognacsaus.
- Traditionele Coq au vin blanc.
- Quasi van kalfsvlees met eekhoorntjesbrood en chanterelles.
- Schelpdieren.
- Kaasplank met karakter.
De selectie van rode en witte wijnen en Italiaanse likeuren is het resultaat van een zorgvuldige keuze van de beste wijnproducenten, zowel wit als rood, en Italiaanse likeuren.
Frisdrank met sinaasappelpulpe 1 Liter / 1.5 Liter. Bewaren op een schone en droge plaats, beschermd tegen licht. Koel en droog bewaren.
Bewaren op een schone en droge plaats, beschermd tegen licht.
Na opening in de koelkast bewaren.
Geniet ervan koud, tussen 4°C en 6°C.
Inhoud: 1 Liter / 1.5 Liter
Ingrediënten: Water, koolzuurgas, suiker, karamelkleur E150d, citroenzuur E330
Een kleine dorst? Kies voor de hibiscussiroop van Maison Nialé.
De ultieme dorstlesser, met zijn smaak van rode vruchten, verfrissend door de citroengrasnoot, en zijn rood-fuchsia kleur zal uw ogen verblijden en uw smaakpapillen veroveren.
Rijk aan natuurlijke antioxidanten, verwijdert het toxines, regenereert het de huid en vermindert het de effecten van eczeem of acne. Het staat ook bekend om het bevorderen van de spijsvertering, het verlagen van cholesterol en het verminderen van de bloeddruk.
Om de geneugten te variëren, kunt u de hibiscussiroop met citroengras op verschillende manieren gebruiken: als koude of warme drank, in cocktails, in gebak of als begeleiding van uw gerechten om uw diners te verrassen.
Verleng het plezier van de hibiscus door de gelei te ontdekken, de ideale aanvulling op al uw gerechten!
Glazen fles van 50 cl.
Inhoud: 50 cl
Onze likeuren zijn gemaakt van natuurlijke fruitaroma's en Cognac, die minimaal 2 jaar in vaten rijpt, waardoor een harmonieuze combinatie van fruit en alcohol ontstaat. We hebben zes verfijnde smaken ontwikkeld: Abrikoos, Peer, Sinaasappel, Framboos, Amandel en Koffie.
BALTULAR ORANJE
Baltular Agriculture opereert als een van de toonaangevende sinaasappelproducenten van Turkije in de natuurlijke en vruchtbare gronden van de regio's Adana en Mersin. Onze deskundige teams ondersteunen de teelt van gezonde en hoogwaardige sinaasappelbomen met behulp van moderne landbouwtechnieken. We hanteren een milieuvriendelijke benadering in onze sinaasappelboomgaarden door middel van biologische landbouwmethoden. We zijn er trots op onze klanten verse, heerlijke en voedzame sinaasappels te bieden.
Onze Sinaasappelvariëteiten: Fukomoto, Valencia.
{"5. BRAND":"Merk: Producent of privé afhankelijk van productie mogelijkheden","3. PRODUCTION CALENDAR":{"a":"Lane late: Januari – April","b":"Chislett: Maart – Mei","c":"Navel Powel: Maart – Mei","d":"Valencia Late: Mei – Juli"},"10. PRICE":"Prijs: Volgens de huidige marktprijzen","12. EXPORT DOCUMENTATION":{"a":"Vrachtbrief (B/L)","b":"Commerciële factuur","c":"Verpakkingslijst","d":"Oorsprongsbewijs"},"2. ORIGIN":"Oorsprong: Spanje, Noord-Afrika (Egypte)","1. VARIETIES":"Variëteiten: Lane late, Chislett, Navel Powel, Valencia en Valencia late","7. LOADING FORMAT":"Laadformaat: 21 pallets met 1.664 dozen passen in 1 x 40' gekoelde container gelijk aan 24.960 kg. goederen","4. CALIBERS":"Kalibers: 42 / 48 / 65 / 64 / 72 / 80 / 88 / 100 / 113 (Stukken per doos)","9. DELIVERY CONDITIONS":"Leveringsvoorwaarden: FOB of CFR levering","8. DELIVERY DELAY":"Leveringsvertraging: Binnen 15 – 20 dagen na ontvangst van de aankoopbevestiging en overeengekomen betaling","6. PACKAGE FORMAT":"Verpakkingsformaat: 15 kg. netto gewicht past in lichte houten doos of telescopische doos"}
Bomen van gemiddelde grootte. Vruchten zijn rond, de schil van de vrucht is iets ruw en van gemiddelde dikte. De kwaliteit van het vruchtvlees is hoog. Het gebruikspercentage is 45% en de suiker-zuurverhouding is in balans. Het is een variëteit voor zowel de tafel als de industrie. De efficiëntie is regelmatig en kiest geen specifieke ecologie. Het kan economisch worden geteeld in een breed scala van koud subtropisch tot woestijnklimaat. Het is een tijdelijke variëteit. Er zijn types die op verschillende tijden rijpen, van half maart tot half juli. Vooral onder subtropische omstandigheden kunnen rijpe vruchten en bloemen tegelijkertijd aan de boom worden gezien. Een belangrijk probleem bij de vruchten is hergroening. In de winter neemt de oranje kleur toe in maart en de temperatuurverschillen zorgen voor de vorming van chlorofyl in de schil van de vrucht. Dit is typisch voor Valencia.
Categorie: Oosterse Kruidenmixen
Smaak en Aroma: fruitig, met een milde scherpte
Deze fruitige mix houdt van wortelen, pompoen en uien en past perfect bij rijst- en couscousgerechten. Ook geweldig bij vis (vooral zalm!) en wit vlees.
Ingrediënten: Koriander, sinaasappelschil (20%), kurkuma, gember, mace, kardemom, komijn, zwarte peper, delicatessenpaprika, cayennepeper, kaneel (Canehl)
Let op voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten.
Inhoud: 23 g in een blikken doosje
Onze producten worden gemaakt van druiven die in de Egeïsche regio worden verbouwd en worden geëxporteerd naar veel delen van Europa met een lage zuurgraad, hoge kwaliteit en concurrerende prijzen.
Ingrediënten :
- 100 % Biologische Appelazijn (Niet Gepasteuriseerd).
- Zonder Conservatieven, Zonder Allergenen
Gebruikstips :
Eendenborst met abrikozen of een visfilet. Maar het kan ook gebruikt worden voor lichaamsverzorging: bijvoorbeeld haarverzorging of voor artrose.
Het is perfect om uw gerechten met gevogelte en schaaldieren op smaak te brengen.
Het kan gebruikt worden voor het maken van vinaigrettes en mayonaises.
Dit product is ook beschikbaar in flessen van 25, 50 cl, 1L, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter.
Appelciderazijn is een voedingsmiddel en een oud traditioneel middel. Deze azijn wordt verkregen door fermentatie van biologische, ongepasteuriseerde appelsap voor een betere natuurlijke kwaliteit. Het is zeer mild en laag in azijnzuur.
Extra vierge olijfolie "Jacoliva Verte".
Oogst 2019
Product gemaakt van Manzanilla Cacereña olijven, geoogst tussen 1 maand en 1,5 maand voor rijpheid.
Intense groene fruitigheid. Uitzonderlijk product.
100% van de variëteit "manzanilla cacereña" groen.
Veel van onze klanten komen speciaal naar onze stand voor de "Jacoliva Verte".
5L blik Product uit Extremadura
Natuurlijke appelciderazijn is het elixer van het leven. Het is niet zomaar een azijn die je in salades of soepen gooit.
Het bevat zeer belangrijke en nuttige vriendelijke bacteriën (probiotica) voor het spijsverteringssysteem. De verhouding van nuttige darmmicroben tot schadelijke moet 80% meer zijn. Daarom zou natuurlijke appelciderazijn, die zowel een antisepticum (schadelijke kiemdodende) als een bron van nuttige bacteriën is, door iedereen elke dag gebruikt moeten worden.
Voordelen van natuurlijke appelciderazijn
1. Het versterkt het immuunsysteem (afweersysteem).
2. Het vergemakkelijkt de spijsvertering.
3. Door vriendelijke bacteriën worden vitamines zoals K, B12, biotine, niacine, enz. geproduceerd.
4. Het beschermt de darmwand tegen schadelijke stoffen.
5. Het reguleert de darmdoorlaatbaarheid.
6. Het voorkomt de doorgang van toxines in het bloed.
7. Het voorkomt de vorming van chronische ontstekingsziekten.
8. Het voorkomt voedselallergieën, psoriasis en eczeem.
9. Het voorkomt kanker.
10. Het vertraagt de veroudering.
11. Het voorkomt depressie.
De herfstige smaken van sinaasappel en kaneel brengen veel zoetheid en troost.
De Franse Arrangeurs produceren 100% biologische sterke dranken in het hart van de Gers. Onze rum, smakelijk en elegant, wordt ambachtelijk gedistilleerd in Occitanië.
Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren.
Gewicht: 1,5 kg
Afmetingen: 10 × 10 × 30 cm
Alcoholpercentage: 32%
Volume: 70 cl
Onze sinaasappelazijn, geproduceerd door natuurlijke fermentatie:
- Bevat geen conserveringsmiddelen.
- Is niet gefilterd.
- Bevat bezinksel.
- Bevat vitamine C, B-vitamines en vitamine E.
- Is rijk aan fosfor, magnesium en kalium.
- Stimuleert de lever.
- Vergemakkelijkt de spijsvertering.
- Kalmeert de zenuwen en vermindert vermoeidheid.
Het domein Terre de Ghaya, een 30 hectare grote eigendom gelegen in Bédoin aan de voet van de Mont Ventoux in de zuidelijke Rhône-vallei, is een familie wijngaard waar de passie voor wijn van generatie op generatie wordt doorgegeven sinds de jaren 1900. Dit domein, geleid door een vader en zijn dochter, onderscheidt zich door een milieuvriendelijke gravitaire vinificatie.
Dankbaar voor de aangeboden terroir, gepassioneerd door hun vak en bezorgd om het milieu, werkt de familie met de grootste zorg aan de druiven.
Onze wijngaarden produceren druiven van hoge kwaliteit. De geteelde druivensoorten omvatten Viognier, Clairette, Grenache voor de witte wijnen en Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot en Caladoc voor de rode wijnen.
Terre de Ghaya biedt ook unieke wijnervaringen, zoals wijnwandelingen en picknicks in de wijngaarden.
Let op: Overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid, drink met mate.
Het is de basis van de traditionele Gascogne-cocktail met sinaasappel: natuurlijke infusie van bittere sinaasappels en sinaasappelschil, Armagnac. De combinatie met een brut mousserende wijn past perfect. Het zal ook de gebakjes aromatiseren.
GEWICHT: 1,3 kg
FLES: Fles 70cl
SKU: 030
100 % Biologische Witte Wijnazijn
Zonder Allergenen, Zonder conserveermiddelen, Niet gepasteuriseerd.
Deze azijn is ideaal voor uw vinaigrettes, marinades en kruiden voor rauwkost en voor het maken van uw conserven.
Te gebruiken op een aardappelsalade met haring.
Dit product is verkrijgbaar in 25, 50 cl en in bulk in de vorm van cubi van 3, 5, 10 liter, in een vat van 220 liter en in een container van 1000 liter op bestelling.