De bonen van Lord Spices Group zijn een veelzijdig ingrediënt dat een rijke en voedzame smaak aan elk gerecht toevoegt. Met meer dan een eeuw ervaring in de productie van peulvruchten, bieden wij bonen van de hoogste kwaliteit, beschikbaar in hun geheel. Onze bonen bevatten geen GMO en komen uit verschillende herkomsten, wat hun versheid en authentieke smaak garandeert. Ze zijn ideaal voor gebruik in soepen, stoofschotels en salades, en bieden chefs en voedingsbedrijven een essentieel ingrediënt voor hun culinaire creaties.
Gehalveerde gele spliterwten
Maximale vochtigheid 14,5%
Het product is goed gereinigd.
Spliterwten zijn bestemd voor de detailhandel en directe consumptie.
Erwten zijn peulvruchten. Erwten zijn een goede bron van eiwitten, leveren ook koolhydraten en vezels die de spijsvertering bevorderen. Bovendien hebben erwten een alkalische werking. Ze zijn een essentieel ingrediënt van militaire erwtensoep, maar zijn ook uitstekend geschikt voor verschillende soorten broodbeleg, soepen en salades.
Gemaakt met natuurlijke ingrediënten van lokale leveranciers in Griekenland. - Onze bagels hebben een netto gewicht van 120g. - Mini bagels hebben een netto gewicht van 60g. Alle Leo's bagels zijn veganistisch, behalve 3 smaken: - Cranberry met Witte Chocolade. - Cheddar Kaas Jalapeño. - Blauwe Bes Witte Chocolade.
Krijg je gesneden groene bonen van ongeëvenaarde kwaliteit, klaar om gestoomd en perfect gekookt te worden in enkele minuten.
Bewaar bevroren onder -18° C
Verpakkingssoorten
400
gram
1
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Soorten
Gesneden
Hele
Zacht wit tarwe vertoont hoge opbrengsten van breek- en rechtstreekse meel, met een laag asgehalte en lage zetmeelschade. Hun meel heeft een lage waterabsorptie en lage water-, carbonaat- en sucrose-oplosmiddelretentiecapaciteiten.
Sesam is een eenjarige plant uit de familie der Pedaliaceae, die op grote schaal wordt geteeld om zijn zaden. De erkende voordelen:
Rijk aan voedingsstoffen
Antioxidant
Bron van vezels en vitamines
Helpt tegen cholesterol
Aroma
Wanneer ze geroosterd worden, geven de sesamzaadjes een heerlijke nootachtige smaak vrij.
Erkende voordelen
Rijk aan vezels
bevorderd de darmtransit
helpt bij het verlagen van cholesterol.
Helpt bij het bestrijden van hart- en vaatziekten
Gebruik
Voedsel
De Mauritaanse vis die in Mauritanië wordt gevangen, wordt vers of bevroren geleverd.
Vissen hier in Mauritanië en beschikbaar in bevroren aan boord en vers.
https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
La Perla Maïskolven (4 stuks), Vacuümverpakking, 1.062 ml
De leverancier biedt geen gedetailleerde productbeschrijving.
MAAT: 1.062 ml
MERK: La Perla
TYPE: Maïskolven 4 stuks, Vacuümverpakking
VERPAKKING: 12
Het is een graangewas. Rijpend, resistent tegen veel schimmelziekten, en niet veeleisend. De aar is afgesloten tegen vuil, verliest de opgeslagen vocht niet en is beschermd tegen plagen. Het bevat veel eiwitten, weinig calorieën en de meeste onmisbare aminozuren. Het bevat ook andere vitamines en verschillende macro- en micronutriënten. Er kunnen veel verschillende gerechten van worden bereid: brood, pap, soepen, crackers, sauzen en room, bijgerechten voor vis, vlees en desserts.
Geselecteerd en ingevroren met technologieën die hun zoetheid en knapperigheid behouden, zijn onze bevroren groene erwten gewoon de beste.
Bewaren bij -18° C of lager
Verpakkingssoorten
400
gram
1
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Soorten
Kikkererwt is een voedselproduct, een van de oudste peulvruchten in het Midden-Oosten, dat meer dan 7 duizend jaar geleden begon te groeien. Het is gebruikelijk in landen van West- en Centraal-Azië, Noord-Afrika, Noord-Amerika. Hummus en falafel snacks worden ervan gemaakt. De gefrituurde bonen worden Lelebee genoemd. Kikkererwten worden veel gebruikt in de veganistische, vegetarische en Indiase keuken. Traditioneel is het gebruik van kikkererwten vooral relevant voor het Middellandse Zeegebied. Kikkererwt wordt gebruikt om kikkererwtenmeel te produceren, dat in het bijzonder in de Indiase keuken wordt gebruikt. En bijvoorbeeld in de Italiaanse keuken wordt het gebruikt om platte taarten, farinata, te maken, maar de volumes van de kikkererwtenteelt in Italië zelf zijn onbeduidend. Witte zaadvariëteiten worden voornamelijk voor voedsel gebruikt. Hittebehandeling kost meer tijd dan voor linzen en erwten. Kikkererwtzaad dient als een bron van zink en foliumzuur.