Producten voor visserboon (2)

Sesamzaad

Sesamzaad

Sesamzaad is een veelzijdig ingrediënt dat beschikbaar is in verschillende kleuren, waaronder wit, bruin, zwart, rood en geel. Deze zaden worden ontveld om de zwarte schil te verwijderen voordat ze worden verpakt, waarbij de donkerdere zaden de meeste smaak bieden. Sesamzaad heeft een nootachtige, frisse smaak die in de mond explodeert en wordt vaak gebruikt als topping voor brood en broodjes. Ze worden ook over salades en roerbakgerechten in de Aziatische keuken gestrooid. Gemalen sesam is het belangrijkste ingrediënt in Tahini, een basispasta in het Midden-Oosten, en wordt gebruikt in zaadrepen, kipgerechten en rijstgerechten.
Sojaboonmeel

Sojaboonmeel

Items Verzocht in standaard Resultaat Uiterlijk Lichtgeel tot lichtbruin Voldoet Ruw eiwit 46% min 46.15% Ruwe vet 1.0% min 1.10% Ruwe vezels 3.0% max 2.20% Vocht 10 % max 8.22% Calcium 0.20% Fosfor 0.65% Totaal aminozuur 4.50% Totaal verteerbare voedingsstoffen 73% min 78.00%