Favabean Protein is een plantaardig eiwitpoeder dat is afgeleid van fava bonen en biedt een voedzame en duurzame bron van eiwitten voor verschillende dieetvoorkeuren. Favabean Protein ondersteunt spiergroei, herstel en algehele gezondheid. Met zijn hoge verteerbaarheid en allergievriendelijke profiel is het geschikt voor mensen met dieetbeperkingen of gevoeligheden. Favabean Protein wordt vaak gebruikt als voedingssupplement om de eiwitinname te verhogen, vooral in vegetarische, veganistische of plantaardige diëten. Het kan gemakkelijk worden opgenomen in smoothies, shakes, gebakken goederen en andere recepten.
De kidneyboon, ook wel Indiase boon of rode boon genoemd. Het hoge vezelgehalte heeft een positieve invloed op het cholesterolgehalte. Ook de hoge hoeveelheid koolhydraten en foliumzuur is vermeldenswaard.
Het wordt gekenmerkt door zijn grootte, het wordt beschouwd als een van de grootste binnen de soort. Het heeft een lichtzoete smaak, waardoor het goed past bij veel gerechten en lokale conserven. Bonen kunnen een zeer goede bron van eiwitten in ons dieet zijn, ze bevatten ongeveer 18g eiwit per 100g. Het is ook rijk aan vezels, maar nog steeds laag in eenvoudige suikers. Bonen bevatten vitamines en mineralen die een gunstig effect hebben op de werking van ons lichaam. Het is perfect als aanvulling op eenpansgerechten. Het wordt vaak gebruikt in de vegetarische keuken.
Sesamzaad is een veelzijdig ingrediënt dat beschikbaar is in verschillende kleuren, waaronder wit, bruin, zwart, rood en geel. Deze zaden worden ontveld om de zwarte schil te verwijderen voordat ze worden verpakt, waarbij de donkerdere zaden de meeste smaak bieden. Sesamzaad heeft een nootachtige, frisse smaak die in de mond explodeert en wordt vaak gebruikt als topping voor brood en broodjes. Ze worden ook over salades en roerbakgerechten in de Aziatische keuken gestrooid. Gemalen sesam is het belangrijkste ingrediënt in Tahini, een basispasta in het Midden-Oosten, en wordt gebruikt in zaadrepen, kipgerechten en rijstgerechten.
Oorsprong Rode Nierbonen
Rode nierbonen danken hun naam aan hun nierachtige vorm en kleur.
Productieproces Rode Nierbonen
Rode nierbonen worden met de hand geplukt en op 3 verschillende punten in het productieproces gecontroleerd op kwaliteit. De rode nierbonen worden onmiddellijk na de oogst grondig gereinigd. Eventuele stenen worden verwijderd. Daarna worden de bonen geselecteerd op grootte en vervolgens gepolijst.
Gezonde eigenschappen Rode Nierbonen en toepassingen
Rode nierbonen zijn zeer voedzaam omdat ze vol zitten met eiwitten, vitamines, mineralen en vezels. Ze zijn een goede vleesvervanger en zijn ook erg populair onder atleten. Bovendien geven deze rode nierbonen langdurige energie en een vol gevoel. Rode nierbonen kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Je kunt ze gebruiken in stoofschotels, met taco's, in salades, in soep of bij pastagerechten.
U zult verrast zijn door deze Timut-peper die een aroma heeft dat lijkt op grapefruit. De bijzondere smaak is ideaal in combinatie met vis, en het is super trendy bij chefs in desserts, vooral in chocoladedesserts. In Nepal wordt Timut-peper gebruikt in populaire gerechten met aardappelen en tomaten.
Oorsprong: Nepal
Kwaliteit: A1
Het bedrijf importeert, exporteert en verkoopt verschillende soorten pinda's in bulk - rauwe pinda's voor het bakken, rauwe pinda's voor de industrie, geblancheerde pinda's, gepelde pinda's, gefrituurde pinda's.
Wij exporteren groenteerwten.
Levering is mogelijk op basis van zelfafhaling, of door onze levering aan de koper, per weg en spoor. In overleg zijn verschillende verpakkingsopties mogelijk: zakken van 20, 25, 40 kg, big bags van 1000 kg, euro pallets.
Arachis hypogaea, algemeen bekend als pinda, caguate, cacahuate of maní, is een peulvrucht uit de familie van de Fabaceae (vlinderbloemigen) waarvan de peulvruchten (die populair geassocieerd worden met hun morfologie aan noten) zaden bevatten die gewaardeerd worden in de gastronomie.
In Spanje worden de zaden rauw, gefrituurd of geroosterd gegeten, hoewel ze meestal populair bekend staan als "pinda's" of "cacaos". In West-Andalusië worden ze vaak avellanitas genoemd. Op de Canarische Eilanden staan ze bekend als "Manises".
Met de geroosterde zaden wordt een vervanger voor koffie gemaakt.
Kikkererwt is een voedselproduct, een van de oudste peulvruchten in het Midden-Oosten, dat meer dan 7 duizend jaar geleden begon te groeien. Het is gebruikelijk in landen van West- en Centraal-Azië, Noord-Afrika, Noord-Amerika. Hummus en falafel snacks worden ervan gemaakt. De gefrituurde bonen worden Lelebee genoemd. Kikkererwten worden veel gebruikt in de veganistische, vegetarische en Indiase keuken. Traditioneel is het gebruik van kikkererwten vooral relevant voor het Middellandse Zeegebied. Kikkererwt wordt gebruikt om kikkererwtenmeel te produceren, dat in het bijzonder in de Indiase keuken wordt gebruikt. En bijvoorbeeld in de Italiaanse keuken wordt het gebruikt om platte taarten, farinata, te maken, maar de volumes van de kikkererwtenteelt in Italië zelf zijn onbeduidend. Witte zaadvariëteiten worden voornamelijk voor voedsel gebruikt. Hittebehandeling kost meer tijd dan voor linzen en erwten. Kikkererwtzaad dient als een bron van zink en foliumzuur.
Premium kwaliteit gepelde sesamzaadjes.
Sesamzaadjes bieden veel goede dingen:
De onverzadigde vetzuren, vezels, mineralen en vitamines die ze bevatten, worden gewaardeerd als waardevolle ingrediënten.
Sesam wordt gebruikt om veel gerechten te verfijnen.
Onze Estse en Canadese biologische erwten stralen met hun intense smaak. Bovendien zijn de ronde vorm en de groene kleur een waar genot voor het oog. Vraag ons naar meer specificaties.